Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Orgazmus utáni cigi?
Figyelt kérdés
Mi oka van annak, hogy egy srác rágyújt miután elment?
(Nem cigizek és nem vagyok férfi, szóval igazából semmi értelmét nem látom) Valaki meg tudná magyarázni, hogy ennek mi értelme van? Egyáltalán, ti rá szoktatok gyújtani szeretkezés/szex után?
2011. júl. 22. 02:30
1/6 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de szeretek rágyújtani utána, a feeling miatt..meg mert egyszerűen jólesik.
A dohányosok már csak ilyenek: kell egy cigi kávéhoz, kaja után és van akinek szex után is jólesik. :D
2/6 anonim válasza:
Elég ritkán tehetem meg, de akkor kihasználom a helyzetet, minél gyorsabban :) Megvan a feelingje, csak ha béna vagy, idegesítő a saját farkadra hamuzni véletlenül :D
3/6 anonim válasza:
Ne máááárr én nem szeretem a cigarettát és mindenkit megpróbálok leszoktatni!
Vegyük már észre középsuli után ez már nem menő sőt ciki és kellemetlen!
4/6 Five Star válasza:
Ez nem nemtől függ, hanem attól, hogy dohányos-e valaki. Szal a dohányos lányok is rá szeretnek gyújtani szex után :D
5/6 anonim válasza:
Az a cigi még az orgazmusom része.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Épp azért kérdeztem, mert én nem vagyok dohányos és nekem ez nem volt így magától érthetődő :D :)
2011. júl. 27. 19:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!