Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánok ennyire egy olyan embert, akit soha nem kaphatok meg?
"hogyan tudnám ezt a vágyat enyhíteni??"
feküdj le velem :)
1,2 : ez nem fog menni (h arra gondolok h meleg) mert azok a "tipikus" férfias dolgok amik rajta vannak...megőrülök tőle. Pl: borosta,mellkasszőr,kocka has.
3,: hááát...:D
Köszi a válaszotokat :))
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok, csak egy másik zenésszel, úgyhogy megértelek! :D
Azzal rosszabbítva a helyzetet, hogy voltam most 2 koncertjén is, először csak véletlen futottam vele össze koncert után, akkor beszéltünk, megdicsért, hogy milyen csinos vagyok, megkérdezte, hogy megölelhet e, képzelheted... megőrülök!! :D de közben teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez baromság, és nem is értem magam... de jó lenne valamit tenni ellene!! :D
Na akkor lesz lehetőséged, és ettől szintén nem fog múlni az érzés :D de biztos jó lesz!
Nekem a Quimby-s Kiss Tibi :D
Hát ez a baj h ettől sem fog elmúlni :( :D.
De ennyire még nem kívántam embert mint Őt azért nem értem :@.
Értem,őt nem ismerem :$ :( Utánanézek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!