Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell jòl szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jòl szopni?

Figyelt kérdés
Valaki leìrnä rèszletesen,hogy hogyan kell szopni? Mèg nem csinältam ès nemtudom.
2011. júl. 22. 01:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Jó ha mondjuk előtte a szádba veszed.
2011. júl. 22. 01:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Hát... az a helyzet, hogy ezt nem lehet így, hogy még nem csináltad, ki kell próbálni, és utána ha vannak hibák, dolgozni rajta. szerintem vannak fontos dolgok, például, hogy ne hagyd, hogy a barátod irányítson közben. a fogadat semmiképpen ne használd, mert a végén még eunuch lesz szegény. és ne szorítsd meg nagyon a péniszét, mert szinte ordítana a fájdalomtól.
2011. júl. 22. 01:09
 3/22 anonim ***** válasza:
gyere el hozzam,megtanulhatod rajtam:D
2011. júl. 22. 01:10
 4/22 anonim ***** válasza:
Van, aki szereti, ha harapdálják egy picikét, ha a heréket is nyalogatják, szivogatják. Szerintem ha majd ott tartasz, akkor kérdezd közben, hogy jólesiki-e neki, amit épp csinálsz. Akkor mondhtatja, hogy neki hogy tetszik, és akkor tudni fogod, mivel okozhatsz neki örömet:)
2011. júl. 22. 01:11
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi,nektek pl.h tetszene?h szeretnètek,h csinäljam?
2011. júl. 22. 01:13
 6/22 szenszi ***** válasza:
100%
nyeld be tövig és közben próbáld kimondani hogy Honolulu
2011. júl. 22. 01:15
 7/22 anonim ***** válasza:
Ez a honolulus nem egy régi viccben volt? Elfelejti a csaj, jön véres szájjal és azt mondja, csak a Kamcsatka jutott eszébe...XD
2011. júl. 22. 01:16
 8/22 anonim ***** válasza:

Én úgy szeretném, hogy csináld, hogy...

Na, ha idejössz elmondom.

2011. júl. 22. 01:21
 9/22 anonim válasza:
szopni..szopolni..tudod mint egy kismalac xD
2011. júl. 22. 01:40
 10/22 A kérdező kommentje:
Lècci segìtsetek,fèlek,h elrontom.:s
2011. júl. 22. 01:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!