Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvesztem a szüzességem, akkor leszakad az a bőr a farkamról?
Figyelt kérdés
Egy haverom mesélte, hogy neki úgy volt és úgy kell legyen, de erről én most hallok először. És nem fáj?2011. júl. 21. 22:52
11/20 anonim válasza:
nem mindegy? téged se meg a haverodat se ismerjük
12/20 anonim válasza:
mindkettőn, hogy haverod ilyeneket mond meg azon hogy te annyira hülye vagy hogy beis veszed
13/20 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam, hogy haverom tudja, mert ő már 12 évesen szexelt először. De ahogy látom hülyeséget mondott.
2011. júl. 21. 23:12
14/20 anonim válasza:
Köszönet a kérdés kiírójának, ilyen jót már rég röhögtem! :D Elképzeltem, h valakinek tövig leszakad a bőre, csak egy darab hús marad ott. Az hogy fájhat! :D
15/20 SancikaJohnny válasza:
Oszinten?!? Nem szakad le...SEMMI!!!!
A haverodnal az lehetett a baj, h kb miota megszuletett nem mosta a qqkijat, es mik hevesen erolkodott sex kozben a kosztol odaragadt bor a qkifejetol elvallt...:D
16/20 anonim válasza:
Az egész leszakad,leharapja a p*nci.
18/20 Árkoson Atilla válasza:
Wááá xDDDD ezen szakadok!!! ilyet b@zd :DD ja leszakad a bőrróla xDD
19/20 anonim válasza:
Idióta válaszolók!!! A makkhoz mindenkinek kis korában még a bőr oda van tapadva. Azaz nem tudod a makk szélénél (pereménél) lejjebb húzni a bőrt. Ez a huzogatástól, esetleg az első sex kapcsolatnál elválik.... Az orvosok meg is szokták nézni pl: iskolaorvos, háziorvos. Ugyanis ha ez nem történik meg, akkor szűkület is lehet a vége.
De a fékszakadás az teljesen más.
20/20 anonim válasza:
Hát ha ilyen hülyeségeket komolyan gondolsz, akkor szerintem már az egész leszakadt neked és egy lyuk van ott helyette.. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!