Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolhatja a beállítottságot egy (gyermekkori) trauma?
Egy 17 éves haverom bevallotta hogy meleg. Nincs is ezzel semmi probléma/problémám. Viszont nemrég tudtam meg hogy még kiskorában (kb. 6-8 évesen) orálra kényszerítette (elnézést a kifejezésért) pár kancigány.
És akkor arra gondoltam h talán ezért lett meleg? Persze már nem változtat semmin és mondom, engem nem izgat h pasikra bukik... de hallottam ilyet... és azt is kimutatták hogy pl. egy csaj, akinek anyahiánya van, anyai szeretetre éhezik ami később szexuális vonzalommá válik. Szerintetek? 19F
Már bocs, mit volt nehéz kitalálni? -.-"
Igen, így lenne logikus... és utálja a pasikat. Mármint persze akarata ellenére vonzódik hozzájuk, viszont nem tud normális kapcsolatot kialakítani a régi emlékek miatt. Vagyis csak erre tudok következtetni, mert mindig odavan, hogyha összejön valakivel, de ha már csókra kerül a sor, menekülne az egész elől...
Nem befolyásol. A szexualitás ettől sokkal mélyebben alakul ki, jóval korábban. Eléggé 19. századi gondolat, hogy a szexualitást az anyahiány vagy apahiány okozza. Jóval korábban megvannak már a kezdemények, de a testi és szellemi érettség csak kamaszkorban alakul ki melléjük.
Amint a fennt mellékelt példa mutatja, a nemi erőszak túlélőinek nem változik meg a szexulális orientációja, csupán az emberekbe vetett bizalma, illetve a szexuális étvágya csökkenhet.
23:06os! Én kérek elnézést hogy nem vagyok jártas a meleg témában... Annyira nem érdekel az egész, mindössze a haverommal törődöm.
Utóbbi! pszichológusról hallani sem akar, és elmondása szerint ő túltette magát a zaklatáson...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!