Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval, amikor egy nönek hüvelyi orgazmusa van és mellé még van az a spriccelés, az mi és honnan jön? És ez tényleg olyan izgató lenne?
sztem ugyn az a néhány nő állította...én nem vagyok már óvodás,hogy ilyeneket kamuzzak...nem hiszed,akkor nem hiszed..mindenki tudja magáról az igazat és ha van tapasztalat,akkor segítség ként leírhatjuk, Te csak megkérdőjelezni tudod a mi állításunkat,ami szted nem biztos,h igaz!Akkor a Te válaszod mennyivel jobb?
Előtted lévő voltam.
Nekem volt egy "egyéjszakásom" ott a csajnak volt egy ilyen orgazmusa, ezt G-pont folyadéknak hívják.
Szexológusok javasolják azoknak a nőknek akik nem jutnak el a csúcsra, hogy amikor jön egy olyan furcsa érzés mintha pisilni kellene akkor azt engedjék el.
Egyébként édeskés az íze és egyáltalán nincs vizelet szaga szóval létező dolog.
első válaszoló volnék.
Persze, nekem se minden orgazmus ilyen... csak akkor, ha nagyon fel vagyok izgulva és a pasi jól csinálja, meg érzelmileg is rendben vagyunk...:) és igen, jó.:D csak utána nem szeretek lepedőt cserélni meg mosni:S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!