Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13cm állva a faszom és 21 éves srác vagyok ez kicsi nagyon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 21:38
61/71 anonim válasza:
Milyen érdekes hogy csak manusok vannak és nagyon szeretik a fa.szt. Ha kicsi ha nagy gondolom jokat élveztek? Isteni foglalkozni vele és közbe ugye huzigáljátok amig nézitek a világ összes statisztikáját. Talán a fazonokat is kéne nézni hoki közbe///
62/71 anonim válasza:
64/71 anonim válasza:
még a kutyámnak is nagyobb a fa$za pedig ő csivava :P
65/71 szamo77d válasza:
Szörnyű, hogy miket írkáltak itt megint! Ne adj rájuk sem-
mit! Nem mondom, hogy világelső vagy ezzel a mérettel, de
nem lesz semmi baj. Meg kell keresni azokat a pózokat,
amik jól mennek és kész! És ha egyszer eljön az ideje,
gyermeket is tudsz nemzeni vele! Nyugalom, élvezd a
nyarat!
66/71 anonim válasza:
és mekora volt a p*csöd 12 évesen? xDD mi lenne a félbehajtanád?: DD gyááá de nagyokat nevettem :"D szerintem a 14 éves csajoknak se jön be a méreted :D
67/71 anonim válasza:
21 évesen kicsi.10 évesen nagynak számítana.Am szép megfogalmazás "faszom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!