Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vilagban mindenhol elterjedt, mindennapos az oralis es analis szex vagy csak a "nyugati" vilagban?
Barátom mesélte, hogy olvasott olyan Afrikai törzsről, ahol a férfi csak akkor válik férfivá, ha lesz.opja a törzsfőnököt és lenyeli a cuccot.
Na ezek után szerintem a nyugati világ még egész jó... :D
Szerintem a pont hogy a nyugati világ prűdebb pont, a "keresztényi beidegződések" miatt, mivel hogy pl ha jól tudom legalábbis régen a katolikusoknál csak gyereknemzés céljából volt szabad, hát így ki ne akarna sok gyereket nem igaz? :-D Persze ez azóta oldódott sokat.
Meg volt egy riport hogy az arabok a legvirgoncabbak otthon. A távol kelet meg távol kelet, ott is vannak furcsaságok, több helyen "nemzeti" sexkönyvek is vannak mint például Indiában a kámaszutra. Többet nem ismerek de tudom hogy van mondjuk Kínában és tuti Japánban is.
szóval a válaszom a kérdésedre az hogy szerezz be egy thai barátnőt :-D
20:21
Ilyen tényleg létezik, de nem afrikai, hanem pápua törzseknél Új-Guineában.
"In some cultures, semen is attributed with special properties of masculinity. Several tribes of Papua New Guinea, including the Sambia and the Etoro, believe that semen provides sexual maturation among the younger men of their tribe. To them, sperm possesses the manly nature of the tribal elders, and in order to pass down their authority and powers, younger men of their next generation must fellate their elders and ingest their semen. This custom commences among prepubescent males and postpubescents. This act may also be attributed to the culturally active homosexuality throughout these and other tribes."
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!