Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan eltérő érzés az önkielégítés és a szex?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem h teljesen más érzés. De nem értem h miért... a pénisz ugyanolyan ingereknek lehet kitéve... mégis ha magamnak csinálom nem élvezek olyat mintha egy sunában mennék el. Az utóbbi sokkal intenzívebb. De miért lehet ez? Talán tudati dolog az egész? 19F2011. júl. 21. 19:56
1/5 anonim válasza:
Jól gondolod a szex az tudati dolog is.
Az önkielégítésnél te már megszoktál valamilyen "módszert", úgymond, kialakítottad azt ami neked a legkénylemesebb, ezért a szex az más.
2/5 anonim válasza:
Nem mindegy hogy marokkal, vagy egy nedves izgató puncival csinálod sztem..
3/5 anonim válasza:
szerintem azért mert amikor önkielégitesz akkor a kezeddel sokkal gyorsabban csinálod sokat ingerled rövid idő alatt és a hereék nem tudnak annyit termelni annyi idő alatt mint ha nővel csinálnád.
4/5 anonim válasza:
Sokkal élvezetesebb a párod közelsége,és az is,hogy látod,hogy élvezi/élvezitek.Az egész pillanat sokkal jobb,hogy együtt vagytok,csak ti ketten,és ennél jobban már nem lehettek egymáséi.Persze,hogy sokkal jobb szex közben elmenni,mint önkielégítés során,és jól fogalmaztál,tudati dolog lehet :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. júl. 21. 22:24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!