Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire perverz dolog ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire perverz dolog ha a pasi az orrával dugja meg a nőt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 19:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de ;)
2009. ápr. 3. 20:33
 12/18 A kérdező kommentje:
és azt próbáltátok már h a pasi a lábujjával csúszkál a punciban?
2009. ápr. 3. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
az utóbbit azért mégse vállalnám :S akármennyire is megmossa meg tisztálkodik előtte, valamennyi kosz rajta marad főleg a körmei alatt :S:S:S ezzel vigyázni kell
2009. ápr. 3. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A lábujjas dolog már nekem is sok, mert tényleg hiába mossa meg, azért az nem lehet teljesen tiszta. De az orral való "dugás" nekem még belefér. Ha mindkét fél élvezi, akkor had csinálják. Én nem tartom perverznek.
2009. ápr. 3. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
hát ez nagyon gáz..
2009. ápr. 3. 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Ez sztem inkább röhejes, mint izgató.

de kinek a pap, kinek a papné

2009. ápr. 3. 21:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. szerintem mindent ki kell egyszer próbálni, de látom ti ezzel úgy vagytok, hogy nem is egyszer, hanem többször :DD Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ha mindketten élvezitek miért ne? Bár még nem hallottam ilyenről.

Nem nevezném perverzségnek.

2009. ápr. 3. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem perverz, hanem vicces : DDDDD

én biztos sz*arrá röhögném magam közben, ha a barátom ilyet csinálna velem : DDD

2009. ápr. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!