Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Meg lehet állapítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Meg lehet állapítani egy pasiról, hogy jó e az ágyban?

Figyelt kérdés
Persze nem együttlét után, hanem testi kapcsolat nélkül. Olvastam valahol, hogy egy nő tudja melyik pasi ígérkezik jó fogásnak. Ha ez igaz, akkor kérlek valaki magyarázza már el, hogy miből tudjátok ezt. Vagy ez pasi szemszögéből érthetetlen, valamiféle különleges képesség? A válaszokat előre is köszönöm szépen.
2011. júl. 21. 18:59
 1/10 anonim válasza:
Ha összebújsz vele akkor igen. Ha jó volt akkor jó az ágyban, ha nem akkor nem jó és meg kell beszélnetek, hogy hogyan lehetne javítani a dolgokon, hogy mindketten élvezzétek.
2011. júl. 21. 19:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Hangsúlyoztam hogy testi kapcsolat nélkül. Semmi összebújás, csók stb. Szimplán leszólít pl. egy bárban, beszélgettek fél órát és úgy.
2011. júl. 21. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem a csókjából valamilyen szinten leszűrhető. nem feltétlenül az, hogy jó-e, hanem hogy mennyire képes alkalmazkodni, mennyire figyel oda rád, mennyire passzoltok, ilyenek
2011. júl. 21. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor visszavonom. nemvolt ott az írásod, mikor én leírtam az enyémet. :) előző voltam
2011. júl. 21. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:

figyeld hogy táncol, veled, vagy akár egyedül

érintésből,csókból, tekintetből (szemekből) nagyon sok kiderül a vérmérsékletéről

2011. júl. 21. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt mindenki idióta!

A jó fogás, az a ruha, kocsi, ékszer... dolgokból lehet meállapítani, ergo a jo fogás a jó pari az a gazdag pali! Nem tudja senki se megállípatani ránézésre milyen az ágyban. Ami a sexben fontos az az intelligencia! Az neked nincs, így bebizonyítottam, hogy te rossz vagy az ágyban és ellent is mondtam magamnak, meg lehet állapítani mégis. Gyakorikérdéseken ha hülyeséget kérdezel, akkor neked nincs, nem volt és nem is lesz nőd!

2011. júl. 21. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak sejteni lehet,de megállapítani nem.

Ha tudom hogy olyan férfi, akit imádnak a nők, akkor felteszem van gyakorlata, tudhat valamit.

Hangsúlyozom ez feltételezés, de az én agyamon ez fut végig először, ha esetleg ilyenre gondolok.

2011. júl. 21. 19:34
 8/10 anonim válasza:
Csatlakozom én is. Ha nincs semmi ami alapján megindokold..pl. összebújás, akkor honnan akarod tudni? Ha szembejövök veled az utcán, megmondod milyen bugyi van rajtam? Női megérzés van, de szerintem ne erre alapozz..
2011. júl. 21. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot. Mégis hogy lehetne valakiről ránézésre megállapítani, hogy jó-e az ágyban?
2011. júl. 21. 19:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Én ezt olvastam egy cikkben, gondoltam megkérdezem élő emberektől is. "A nők megérzik ha valaki nem jó az ágyban" ennyit írt. De akkor valószínűleg onnan érzik meg, hogy nem jól csókol vagy nem stimmel valami az ölelésével. Köszi a válaszokat
2011. júl. 22. 10:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!