Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy beleszerettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy beleszerettem a munkatársamba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Dolgozok egy helyen,még egy hétig, és van ott egy fiú. Először nem is érdekelt,aztán elkezdtünk beszélgetni és kezdem megkedvelni,tetszik is és lehet,hogy már egy kicsit fellángolás is. Nemtudom mi van velem,nem akarok elszakadni tőle egy hét múlva :/ Viszont már 3 éve van barátom és nagyon szeretem,bármit megtennék érte :/ Nemtudom mivan,tanácstalan vagyok :/ nagyon remélem csak fellángolás :/

L/18 Mit tehetnék? :/

2011. júl. 21. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet.
2011. júl. 21. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére 1 hét múlva nem látod többet. Kb 2 hét alatt elfelejted és újra a párodra fogsz koncentrálni.
2011. júl. 21. 19:00
 3/4 AndiBandi93 ***** válasza:
Bármennyire is jó érzés két vasat tartani a tűzbe, megbánnád. Egy 3 éves kapcsolat pedig sokkal többet ér mint egy jött ment a munkahelyről. Maradj csak a barátodnál és tarts ki mellette.
2011. júl. 21. 21:55
 4/4 anonim válasza:
Én erre azt mondom.! Szerintem igaz rá, hogy ha a barátodat igazán szeretted volna akkor nem tetszett volna meg a srác, és alapból nem gondolsz a "szerelem" dologra..:|
2011. júl. 22. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!