Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van a pasikra?
Bele is pusztulnék, ha nem lennének férfiak. Akik ilyet mondanak,azoknak saját magukkal van bajuk és szerintem rettentően lejáratja magát, aki az ellenkező nemet szidja. Mit csinál egy férfigyűlölő, ha fia születik, vagy egy nőgyűlölő férfi, ha lánya lesz?
Nevetséges, primitív viselkedés.
Erről eszembe jutott egy teszt a neten, az volt a címe, hogy "férfigyűlölő vagy?".
Nekem azt írta ki,hogy lételemem a férfi és hogy nélkülük létezni sem bírnék :)
Igaza is van, csakhogy szerintem senki sem tudna nélkületek létezni:)
22/N
Persze.
Ha nem lennénk férfiak, ki cipelné a nehéz dolgokat?
"És néha ha lányokkal olyan beszélgetés kerekedik ami a női és férfi rivalizálásról szól akkor a nők mindig lehúzzák a férfi nemet."
Ez talán azért van, mert a férfi-nő rivalizálás azt jelenti, hogy férfiak és nők rivalizálnak. Ilyen témákban a két nem egymás ellen és maguk mellett beszél. Ezért rivalizálás.
"Emellett mindig vitáznak és az istenért nem lehet őket meggyőzni arról, hogy nincs igazuk."
Melyik embert, aki hisz a saját igazában, könnyű meggyőzni annak az ellenkezőjéről attól függetlenül, férfi-e, vagy nő?
"Szükség van a pasikra?" Van, akinek szüksége van rájuk, van, akinek nincs. Természetesen a legtöbb nőnek szüksége van rájuk, máskülönben egyedül élnének minden jellegű párkapcsolat nélkül.
A félreértések elkerülése végett 32/N vagyok és van férjem, aki tiszteli a női nemet.
XD
Szia! Nőuralom?? Jaj ne!! Csak abba gondolj bele milyen hely az, ahol csak nők dolgoznak együtt.. Katasztrófa!! A nők sokkal többet rivalizálnak egymással, mint a másik nem ellen.Igenis kell hogy valami ezt feloldja, mert ha csak nők lennének, kinyírnák egymás 5 perc alatt..
A nők féltékenyek egymásra és nem bírják elviselni ha jobb náluk a másik.. kellenek a férfiak!! határozottan! 22/L :)
Szükség van rájuk. :) Nagyon is!
A párkapcsolatok miatt: Kizárólag nő-nő párkapcsolatokat még barátság szintjén sem tudok elképzelni. (mármint hogy valakinek ne lennének fiú haverjai) Kivel lehetne vitázni? Ki lenne az, aki erősebb nálam, és aki mellettem van mindig? A szexről már nem is beszélve. stb.stb...
Háborúk lehet hogy lennének pasik nélkül is, csak az úgy nézne ki, hogy kinek van jobb melle, teste, jobb ruhája, és hajcibálás lenne csak, meg nyávogás.
A legtöbb autóbaleset sminkelés miatt lenne. :)
Valaki írta itt a nehéz dolgok cipelését, amivel teljesen egyetértek. Azért a női alkat sosem lesz olyan erős, mint a férfiaké.
Én személy szerint mindig is fiús lány voltam/vagyok, és el nem tudnám képzelni, hogy lányokkal leülünk beszélgetni a kocsikról, és hogy lányokkal kimenjek focizni...
Sorolhatnám itt a jobbnál jobb dolgokat, mért is van szükség a pasikra, de a vége úgyis ugyan az lenne: szükség van rájuk, és aki nem így gondolja, annak csak személyes gondjai vannak 1, vagy több pasival. Sokan általánosítanak, (a pasik is a nőkről), meg kellene látni, hogy senki sem egyforma.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!