Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mért mennek el olyan hamar? (Szexben) Pl 4perc alatt az én párom 4-perc alatt megy el de mért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 17:32
1/9 anonim válasza:
Két lehetőség van. Önző vagy béna.
Kérdezz rá, hogy nem tudná kinyújtani? mert ez így elég siralmas lehet:P
2/9 anonim válasza:
Nem minden férfi ilyen,az én párom szerencsére nem.
3/9 anonim válasza:
Az, ha egy férfi hamar elmegy, annak sok oka lehet, ilyen pl a lelki, vagy fizikai. Tanácsolom a párodnak az ESZO című könyvet, hasznos dolgokat lehet belőle tanulni. Ha bár én nem lőttem el a táram 4 perc alatt, még sem voltam megelégedve magammal, így a könyvből tanultak segítségével akár 30-40 percig is bírom olykor. Ez nem vicc, tényleg.
4/9 anonim válasza:
Ha 4 perc alatt megy el, az nem önzőség. Ez neki sem jó, az fix.
Kezdő még, majd belejön.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kezdő ez biztos de ö aszt mondta hogy azért ment el el olyan hamar mert már rég csinálta ez elég ok? Mire én belejöttem volna ö már el is ment
2011. júl. 21. 17:51
6/9 anonim válasza:
Hát, akkor majd következőleg ügyesebb lesz.
7/9 anonim válasza:
Akkor a második kör jó lesz.
Persze,az én barátom is ilyen,ha kihagyunk egy hetet akkor elég hamar elmegy,de másodszor már minden ok.Szerintem ez természetes.
8/9 anonim válasza:
Először elégítsd ki szájjal, a második menetet már garantáltan tovább bírja.
9/9 anonim válasza:
Ha bírja a több menetet, akkor felesleges elsőre erőlködni vele, mert csak elmegy a kedved attól, hogy félbeszakad a dolog. Először csináld végig neki a száddal, aztán kis pihi, vedd újra kezelésbe, állítsd fel, majd mehet a szex. Így már biztos tovább fog tartani. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!