Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gyümölcsöt kivánom inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyümölcsöt kivánom inkább mint a nőket, , , mi a bajom?

Figyelt kérdés
láttam egy filmben hogy a csávó kilyukasztott egy grapefruit-ot megmelegitette a mikróban és közösült vele, kipróbáltam és bejött... azóta ha nővel vagyok is erre gondolok. ez milyen aberráció?
2011. júl. 21. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Áááhh, most elképzeltem a jelenetet!xD

-Apa, anya! Képzeljétek, végre megtaláltam életem párját?

-Ez nagyszerű! Mikor mutatod be?

-Akár most is! *elővesz egy citromot*

Bazzegh...xDD Te tényleg aberrált vagy.:D A betegség nevét meg nem mondom, de hogy ez nem normális, az k*rvaisten. Szerintem is fordulj pszichológushoz (már ha nem kamu a kérdés).

2011. júl. 21. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Beutallak a rehabra!:D
2011. júl. 21. 22:35
 13/18 A kérdező kommentje:
igen akarok egy ilyen bulit. és a lényeg hogy cserélgetjük egymás gyümölcsét. dinnye nem jó mert a maguk megsérthetik a péniszt, tudom próbáltam. a ribizlit nem tudud úgy feldugni magadnak hogy jó legyen. nekem a licsi jött be.
2011. júl. 22. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:21

Ó de szar vagy, hiteles se tudsz lenni. Mióta sértené meg a mag, inkább bedugnád a kis cérnád és folyadék lenne egyből a dinnyéből, próbáltad már szétnyomni az ujjaddal? Gyökér

2011. júl. 22. 13:54
 15/18 anonim válasza:
szereted a húsos barackot?:D
2011. júl. 22. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Banánt a seggedbe xDDDDD
2011. júl. 22. 21:17
 17/18 A kérdező kommentje:

ezio_auditore

PERSZE PERSZE...

2011. júl. 25. 17:39
 18/18 A kérdező kommentje:

ezio_auditore

imádom az ilyen barmokat. van egy elképzelésük és etalonként állitják be. légyszives ne rontsd itt a levegőt. a többieknek elmondom ha meglékeled a dinnyét és közösülsz vele a magok megsérthetnek és semmilyen lévé nem válltozik át. persze kicsit tágul de több lékkel nincs gond. én nem szeretem. a puhák a jók. a banán héjjal rendszeresen maszturbálok az jó., régen afrikában meg dél amerikában a feketék felnyomták a fenekükbe a banánhéjt és ugy volt a anális szex.

2011. júl. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!