Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek már volt orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek már volt orgazmusotok anális sextől?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%ossal nagyban egyetértek. De ettől független lehet akit annyira felspanol, és élvezi, h ő abszolút vevő rá. Ezt tiszteletben kell tartani. Az már más kérdés, h ténylegesen élvezi, vagy a megfelelés, és a másik örömére teszi, de hát őt csinlják s.egbbe.
2011. júl. 21. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát persze. A sok okos nem is hallott a G pontról. Pedig azt hátulról sokkal jobban el lehet érni. A feleségemmel kb 10 éve próbálgattuk az anális szexet, aztán egyszer valahogy nagyon jó irányból mentem be, és úgy elélvezett, hogy csak bámultam... Azóta kb. 10 szexből 6x mindig kell neki a popsi...
2011. júl. 21. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:
A kedves 68%-os hölgynek én csak azt kívánom, hogy egyszer egy pasi valahogy fűzze meg, és próbálja ki, majd élvezzen akkorát közben, hogy onnantól fogva már ő akarja mindig análisan csinálni! :P
2011. júl. 21. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:
68% os meghajlok a hatalmas tapasztalatodból merített diagnózisod előtt ! istenem.. b@zdmeg azér mer a te "barátod" egy vadbarom,és úgy kúr seggbe hogy szétreped lyukad az nem azt jelenti,hogy minden lány egy ilyen szerencsétlen b@lfaszt fog ki magának.ha valamit nem tudsz ne okoskodj
2011. júl. 21. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

100 %-osan egyetértek azzal aki azt írta hogy a nőknek is lehet orgazmusuk az anális sextől!

A csikló izgatásával mindent meg lehet oldani :)! Nekem bevált!Sőt, még hamarabb van orgazmusom, mint punciba.

Én annyira nem vagyok rajta, de néha-néha megesik.

Igazából a kezdetét nem szeretem, mert tudom hogy fáj, és az úgy elveszi a kedvem. A pasik meg nem tudják megérteni hogy tökre fáj! De ha már egyszer bent van és kitágult, utána már jó :).

Csak a párommal nem tudom megértetni, hogy mért nem jobb inkább punciba?!A popsit más célokra "találták" ki :)!

Nagy nehezen rávettem arra, hogy betegyem neki a mutatóujjamat, hogy valamelyest érezze át hogy milyen. Azt mondta, hogy: á, ez nem is annyira fáj. Hát az nekem se. Akkor mondom most jöhet a 3 ?! :) Na az már nem tetszett neki :)!

2011. aug. 15. 22:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!