Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha kipróbálom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha kipróbálom sráccal megbánom? Bi srácok írjatok!

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel milyen lehet sráccal a sex. Láttam pár EMO videót ami tetszett, meg olvastam itt is, hogy srácok jobban sz.pnak, stb. Csak bisex srácok válaszát várom. Aki válaszol az elismeri, hogy bisex és ezért ír ide:)
2011. júl. 21. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
szerintem valahogy próbálj meg börtönbe kerülni! na ott aztán olyan kúrát kapsz, hogy lesz nemulass! :D
2011. júl. 21. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy egy pasi jobban bánik a másikkal mert ismeri az érzéseket, teljesen u.azt az érzést. Szóval valószínűleg tényleg jobban csinálják. De nem tudom hogy megbánnád-e, ezt neked kell megválaszolnod. Megbánnád?
2011. júl. 21. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem vagy most senkivel sem elkötelezve párkapcsolatban, és ezt kívánod, semmiféle gondot nem fog okozni. Sőt, lehet, hogy bánnád, ha sosem próbálod meg. Az is lehet, hogy rájössz, hogy nagyon nem a te világod, de lehet, hogy arra, hogy igenis a tiéd. Én nem biztatlak semmire, de egy kipróbálástól bajod biztos nem esik.
2011. júl. 21. 14:32
 4/11 anonim válasza:
0%
remélem beszorul.
2011. júl. 21. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy valamelyik előző mondta, ha biszex vagy és nincs senkid. De van lehetőséged sráccal kipróbálni és gerjedsz is rá akkor miért ne.
2011. júl. 21. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A biszex válaszoló, aki ugye nem bánta meg honnan tudja, hogy te megbánod-e?

Szerintem keress olyat, mint te magad, aki csak ki akarja próbálni!

Amúgy önkielégíts, közben gondolj fiúkra, és ha az ejakuláció után is tetszik az ötlet, akkor talán nem bánod meg, egyébként csak épp ilyened volt.

2011. júl. 21. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha vki benne lenne írjon:)
2011. júl. 21. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:

"A biszex válaszoló, aki ugye nem bánta meg honnan tudja, hogy te megbánod-e?

Szerintem keress olyat, mint te magad, aki csak ki akarja próbálni! "

Először is: ez fájt xD Nem vagyok biszex. Másodszor: Igazad van, elég lenne csak kipróbálni valamelyik barátoddal vagy valakivel és kész :)

2011. júl. 21. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
emos pasikra gerjedsz? pfff... undorito
2011. júl. 21. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az emo srácok a leghelyesebbek :P imáááádom

19/f

2011. júl. 21. 21:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!