Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor tul hamar elelveztek akkor hogy elegititek ki parotokat?
Nagyon hamar elszoktam elvezni s a parom nem nagyon szokott kielegulni, mit tegyek h elegitsem ki ot is.
Segitsetek a valaszokkal!
Koszonom
Ne belé élvezz, hanem rá, a testére, vagy az arcára, és akkor utána lazán kinyalhatod, hogy neki is legyen egy orgazmusa.
Ja, és ha nem vagy fanyalgós, akkor belé is élvezhetsz, és úgy :D
Kézzel, vagy szájjal segíts rajta. Feltételezem, te vagy a fiú...
Régebben nekem is gondjaim voltak ezzel ,de könnyen megoldottam. Szex előtt kivertem, előjátékot addig húztam ameddig a csaj majdnem el nem ment, a szex közben meg 2 gumi. Nem is volt soha panasz :)
Engem se elégített még ki 1x sem a barátom szex közben, de miután ő elmegy, akkor segít rajtam kézzel.
Amúgy az én barátom is gyorsan elmenne, de mi úgy szoktuk, h szex előtt segítek rajta kézzel/szájjal, aztán 2-3 perc múlva mikor már "felkészült" (:D), jöhet az első menet :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!