Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor mi melegek vagyunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diddoka kérdése:

Most akkor mi melegek vagyunk, vagy ez nem számít még annak?

Figyelt kérdés
3 haverommal rendszeresen maszturbálunk egy kis klubb házban amit mi építettünk 11 évesen. Azóta rendszeresen verjük ott a farkunkat, meg dumálunk, iszunk, de volt hogy le is szoptuk már egymást. De mindenkinek van barátnője, és aktív nemi élete. De jólesik hogy csak mi 4-en szoktuk, szóval nagyon köze kerültünk egymáshoz, és ezt most már természetesnek vesszük, hetente többször.
2011. júl. 21. 13:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
hát ha közösen recskáztok egymás előtt az még nem meleg (south park) de szerintem ez már egy bizonyos szintet átlépett. szerintem egyfajta ferdehajlam mindegyikőtökben ott van ami nemsokára ki fog törni... :D
2011. júl. 21. 13:11
 2/34 anonim ***** válasza:
Szerintem KAMU KÉRDÉS de hogyha meg nem akkor biszexuális vagy.....
2011. júl. 21. 13:11
 3/34 anonim ***** válasza:
és akkor 11 éves korotok óta veritek egymásnak?
2011. júl. 21. 13:13
 4/34 anonim ***** válasza:
64%

Kamu kérdés...

Amúgy meg rohadt nagy búzák vagytok...

2011. júl. 21. 13:13
 5/34 anonim ***** válasza:
81%
bírod a halrudit? xD
2011. júl. 21. 13:15
 6/34 anonim ***** válasza:
ha ilyeneket csináltok akkor rohadtul nem vagytok érettek egy egészséges párkapcsolatra... de amúgy szerintem azt csak odaírtad, hogy van, hogy egy kicsit ellensúlyozd a dolgot...
2011. júl. 21. 13:24
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönösen csináltátok egymásnak, akkor nem homárok, hanem kvittek vagytok :)
2011. júl. 21. 13:25
 8/34 anonim ***** válasza:
37%

Mégis mit vártál, milyen válasz érkezik itt a szerelem, szex topicban?? Itt olyan hü.lye kö.csög emberek vannak, hogy 99%-uk lefog ßuzizni!

De ha meghalgatod egy normális ember vélemyényét(értem ezalatt magamat)akkor tedd fel magadnak a kérdést: Vonzódsz szexuálisan és, vagy szerelmileg férfiakba? Ha akár az egyik is igaz akkor nem vagy hetero, ugyanígy nőkkel kapcsolatban is igaz ez.

2011. júl. 21. 13:36
 9/34 anonim ***** válasza:
hé Te 1%! nyugivaaan! :D
2011. júl. 21. 13:39
 10/34 anonim ***** válasza:
inkább 1% része
2011. júl. 21. 13:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!