Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hogy lehet? (többi lenn)
Arra gondolok, hogy minden 15-16 centis péniszű aggódó 16 éves kérdésénél odaírják, hogy "még amúgy is nőni fog". Ezek szerint lassan valóban a 20 cm lesz az átlag? -mert mire még 24 évesek lesznek...
Másrészt szerintem ez nem igaz, mert tapasztalatom szerint mostanában a fiatalok orábban érnek, ami azt is jelenti, hogy 16 éves korukban kb a végleges testmagasságot, megközelítőleges felnőttkori testsúlyt, és pénisz méretet is elérik. Mért aggódnak ma 16 centis teljesen normális pénisszel rendelkező fiatalok? és miért kell azzal vígasztalni őket, hogy még nőni fog
Számomra ezek a válaszok azt jelentik, hogy "kicsi, kicsi, de még! -nem gáz, de ha ekkora marad..."
Nos, az enyém 14 cm, és 16 évesen még én is reménykedtem, hogy nőni fog. Aztán 20 éves korom körül feladtam, mondván ez már ekkkorka marad..."
A konkrét kérdés, hogy vajon lehet abban valami, hogy akiknek relatív kicsi -értsd 12-15 cm, esetleg kisebb, azért olyan, mert valamiért hamar megállt a növésben, és akinek nagyobb, valóban huszon éves koráig nő?
Többször hallottam, hogy akinek felnőtt korában nagy, olyan 16 évesen még "csak" átlagos volt, és még 23 éves kora körülig is nőtt...
ez teljesen genetikafüggű akár 24éves korig nőhet az ember tesmagassága és a pénisze is. attól is függ a családban hogy volt ez annó. most ez érdekesen hangzik de nézd meg faterét zuhony után és hasonlítsd hozzá a tiédet ernyedt állapotban is következtethetsz. különben nem a kalapács mérete számít hanem hogy hogyan veri be a szöget!!
F/19
18cm
Mostanában egyre több olyan 15-6 évessel találkozom, aki 180 cm, de már jó egy-2 éve ekkora...
Én 183 cm vagyok, de kb 17 éves korom óta, valamint ami a péniszemet illeti konkrétan, olyan, mint ha mindig ekkora lett volna -és tartok is tőle, hogy így van.
Pl a nem túl nagy merev mérete mellé ráadásul ég un vérpénisz is, ami akár 6 centire való összemenést is jelent -nah, nem tudo elképzelni, hogy akár ovis koromban is kisebb lett volna, különben célozni sem tudtam volna vele... Viszont van olyan haverom akit 16 éves korunk körül irígyeltem a plusz 2 centijéért, aztán eltelt még 5-6 év, és neki 22 centisre cseperedett a szerszáma, míg az enyém továbbra is a hozzáképest nevetséges kis 14 centis maradt...
A lankadt állapotban mért hossz semmit nem számít! Az teljesen független a merev állapottól. Lehet olyan, hogy valakinek picike lankadtan, de 20 centi mereven. És van olyan, akinek 12 centi lankadtan, de csak 15 lesz mereven. Nem egyenes arányban áll a dolog.
Amúgy meg aki a pénisze méretével határozza meg a férfiasságát, azzal súlyos lelki problémák vannak!
Amíg nem kisebb, mint 10 centi mereven, addig nem kell aggódni!
Tehát akkor lehet olyan, hogy valakinek lankadt álapotban pont akkora, mint pl általános iskolás korában, azaz kb 6 cm, és merev állapotban nagyobb?
Pl esetemben -pl 6 cm volt akkor is a lankadt méret, és most is, de mondjuk nem volt 14 cm mereven? -Sajnos akkoriban nem mértem le, és az akkori lankadt állapotot is csak tippelem, mert emlékeim szerint kb ekkora volt a kezemben akkor is, másrészt, ha ennél kisebb lett volna, ahogy mondtam, kb célozni sem tudtam volna vele vizelésnél... :)
Csakhogy akkor még talán a kezed is kisebb volt, nem gondolod? :D
Igenis így van. A lankadt méretnek semmi köze a merev mérethez. Az egész azon múlik, hogy a barlangos testek mennyire tudnak kitágulni. A bőr utána már követi a tágulást. Ezért szokták pénisznövelőként reklámozni a péniszpumpákat...
Jah, kedves 2. válaszoló -ezek szerint neked is hasonló arányú különbség van, mint nálam -nálam ugye 6-7 lankadt és 14 merev -ez a 2x -ére növős fajta lehet a lehet az a típus, ami a vérpénisz középsúlyos esete. :D
Azaz állítólag van akinek 4 cm-ről nő 17-18-ra, másnak meg 12-ről 14-15 re... Viszont esetemben akkor is fura, hogy mennyire kicsi lehetett annó, ha még nőtt is, nem is beszélve a 3-4 centis lankadt méretűekről...
2.commentelő: amúgy ne emészd magad legutóbbi felmérés szerint (rádióba mondták) hogy 14 cm az Átlagos méret a magyar faszik között szóval nem kis farkad van hanem közepes. mellékelnék még 1 térképet érdemes tanulmányozni.
..
..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!