Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek, de néha vágyom az újdonság varázsára. Ez nagy probléma? Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:24
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal.
Mi például 2 hónap múlva lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk. Mindketten elsők voltunk a másiknak, így most kicsit lazábbra fogtuk a gyeplőt, azaz átmenetileg nyíltabbá tettük a kapcsolatot, hogy mindketten kipróbálhassuk milyen mással. Ettől függetlenül az érzelmek nem változtak, ugyanúgy szeretjük egymást.
Az ilyen dolgok megoldása amúgy a jó kommunikáció a pár tagjai között.
2/5 napietus válasza:
tudom, mire gondolsz :D én férjnél vagyok 2 éve, előtte is 6 évig jártunk. ha feltámad bennem a vadászösztön, flörtölök. de csak 1 bizonyos határig, szóval semmi testiség. engem ez kielégít, a tudat, hogy megtehtném, ha akarnám. meg az érzés, hogy "tudom, hogy akarod, de sose leszek a Tied".
3/5 anonim válasza:
A kapcsolatba is lehet újdonságot vinni. Nem kell ahhoz másik személy, hogy izgalmas legyen a dolog. Játszatok szerepjátékot, randizzatok újra, találkozzatok valahol s tegyetek úgy, mintha nem ismernétek egymást. Annyi mindent lehet kitalálni. :)
23/l
4/5 anonim válasza:
Egy huzamos idö után ez teljesen érthetö probálatok szint vinni a kapcsolatba vagy marad a mindent a szemnek semmit a kéznek :)
5/5 harisnyababee válasza:
Nálunk azért nem ilyen fekete vagy fehér a dolog(mindent a szemnek semmit a kéznek). Nálunk nem téma, ha valakinek bejön valaki(pl látjuk az utcán), simán kibeszéljük, mert ami szép az szép, azt meg kell mondani. Kedvesem már többször bebizonyította, h ha tetszik is neki valaki, még ha tehetné sem nyúlna hozzá, max "megszerezné vhogy" a harisnyáját, és azon kiélné a változatosság iránti igényét. Nekem ez még belefér, tudom, h csak fantáziálgat, nem veszélyes, és ha neki ez elég, tuti nem csal meg. És valahol még engem is izgat egy másik nő harisnyáját szétszaggatni.:) Na persze ilyen alig fordul elő, mert nem megy oda senkihez, h de jó csaj vagy, add már ide a harisnyád..:D(Mondjuk ezt azért megnézném xD) De olyan volt egyszer kétszer, h valamelyik barátnőm nálunk dobta ki a harisnyáját, és azt felhasználta. Neki jó, engem nem zavar, asszem nem is kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!