Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nyalás, ujjazás, vagy dugás?
Figyelt kérdés
Úgyértem, melyiket élvezitek jobban?2011. júl. 21. 12:11
1/13 anonim válasza:
Igy, sorban, egymás után, kiegészitve csókolózással és sz*pással :D 22/L
2/13 anonim válasza:
Nekem is sorban: lányok, nyalás, ujjazás, dugás és szintén kiegészítve szoptatással:)
3/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, de egszen pontosan így értettem: Lányok! Nyalás, ujjazás, vagy dugás? :D
2011. júl. 21. 12:19
4/13 anonim válasza:
legjobban: dugás, nyalás meg csaj ujjazással, magában nem igazán
22/L
6/13 A kérdező kommentje:
Miért is lenne hülye kérdés? Ha nem tudod felfogni hogy pontosan mit is kérdeztem, akkor ne is próbálj meg itt nagyoskodni. Légyszives!
2011. júl. 21. 14:20
7/13 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező, akkor pontosítok. A dugás, mint fő attrakció.
A többi az előjáték része. (vannak emberek akiknél oda tartozik)
8/13 anonim válasza:
A legjobb a dugás aztán szoptatás ujjazás és nyalás
10/13 anonim válasza:
a nyalástól megyek el a legjobban :D
dugni imádok :D az ujjazás csak előjáték :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!