Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Ettőől?
Figyelt kérdés
na a barátommal kicsit pettingeltünk. és nemtudom hogy elélvezett e....de bennem is volt vagyis nem tette be annyira...
nagyon félek nemjön meg, és néha hányingerem is van.,?
2011. júl. 21. 12:03
1/13 compactegon válasza:
majd legközelebb jobban vigyázol.
2/13 napietus válasza:
terhes vagy. és ostoba. előbbi korrigálható, utóbbi nem.
3/13 Smartguy86 válasza:
Jó élvezet lehetett az, ha nem tűnt föl, hogy elment... Akinek nem megy a dugás, az ne csinálja. Ilyen egyszerű.
A hányinger 6-9 héttel a teherbe esés után jelentkezik. Ha ennél előbb volt az említett eset, akkor nem azért van, hanem mert ideges vagy, parázol. Ezért nem jön meg!
4/13 anonim válasza:
az abi mostanság 30 körül mozog, kezd el félre tenni a zsebpénzed...van rá 10 heted, hogy átess rajta..
tudod...az okos más kárán a hülye meg....
22L
5/13 anonim válasza:
Kizárt, hogy terhes vagy. Én úgy szoktam szeretkezni a barátommal, hogy eleinte gumi nélkül csináljuk és csak a legvégén húzza fel az óvszert, mielőtt elélvez bennem. Soha nem voltam terhes, mondjuk nem is engedném igy akárkinek, fiatal srácnak főleg nem, de egy normális 35 éves férfi ki tudja venni időben :) 22/L
6/13 napietus válasza:
12:11, butább vagy, mint a kérdező. addig jár a korsó a kútra, amíg be nem vezetik a vizet. a csúcs előtt is ürülhet sperma. nem előváladék, sperma. egyszer jól megszívod, aztán lehet sírni.
7/13 anonim válasza:
napietus: nem kell ennyire parázni, teljesen elrontja az élvezetet, ha egyfolytában azon pánikolok, hogy úristen, terhes lehetek? Az előváladékban csak nagyon minimális eséllyel találhatók spermiumok és annak még kisebb a valószinüsége, hogy pont attól leszek terhes. Hormonokkal nem fogom terhelni a szervezetem, az egész aktust pedig nem akarom elrontani azzal, hogy egy műanyag vacak van köztünk. Vigyáz, ha úgy érzi, hogy nagyon jó, akkor inkánn leáll egy kis időre, aztán folytatja, de összehasonlithatatlanul jobb érzés Őt érezni és nem az óvszert.
9/13 napietus válasza:
és fogamzásgátló meg nincs, mi? hol éltek Ti, a XIX. században?
10/13 napietus válasza:
majd az abortusz vagy az esemény utáni jól leterheli a szervezeted, az gondolom nem baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!