Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek? Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

elsö sorban a fiukhoz szolnék.ez belül is azokhoz, akik szeretik a szerepjátékokat.

szerintetek a a cowgirl (valahol cowngirl-nek láttam irva) szexisebb egy szerepjátékhoz vagy egy stewardess lány?

cowgirl:

[link]

ugyan ez csak szoknyával.

stewardess:

[link]

tudom, hogy ''kinek mi'' alapon fogtok válaszolni, de aki ezt olvassa, annak a véleményére kiváncsi vagyok: ).

ha van egyéb ötletetek, azokat is mondjátok, hogy titeket mik inditanak be.(ruhára célzok)

2011. júl. 21. 11:59
 1/8 Smartguy86 ***** válasza:

Nekem a cowgirlről nem egy seriff jut az eszembe, de te tudod :D

Még jó szerepjátékok:

- Adóellenőr - jól meg tud szopatni

- Vezérigazgató - mindig baszogatna

2011. júl. 21. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:

igen talán a cowgril tényleg seriff lett: D.

de a másik ruhát nem akarta megnyitni.

2011. júl. 21. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
A cowgirl (amit így kell írni) képet nem jelenítette meg, de a stewardess szerepjáték jobb mint a cowgirl. Bár a stewardess se valami híresnek tartom. Én a nővér szerepjátékot első számúnak tartom:)
2011. júl. 21. 12:05
 4/8 bonesmith ***** válasza:

Hát ha konkrétan e kettő közöl akar választani én inkább a stewardess rucit ajánlom de ez túl szubjektív kérdés, gondold át az ízlését, sztem erre te tudsz a legjobban válaszolni. Ha nem akarod meglepni akkor tőle is megkérdezhetnéd de a szerepjáték általában minden faszit (beleértve jómagamat is) beindít.

Ajánlom esetleg a rendőrnős jelmezt a bilincs egy új dimenziót hozott nekem a sexbe ;)

2011. júl. 21. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

stewardess!

De jöhet még, takarító néni :), tanárnéni, ápolónő, doktorős, rendőrnő...

2011. júl. 21. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
*doktornős
2011. júl. 21. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

a kettő közül a második.

de a takarítónő sem lenne utolsó :D

[link]

2011. júl. 21. 17:28
 8/8 A kérdező kommentje:

ez a takaritonö állati jo: D.

köszönöm a válaszokat: )

2011. júl. 21. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!