Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mi a véleményetek?
elsö sorban a fiukhoz szolnék.ez belül is azokhoz, akik szeretik a szerepjátékokat.
szerintetek a a cowgirl (valahol cowngirl-nek láttam irva) szexisebb egy szerepjátékhoz vagy egy stewardess lány?
cowgirl:
ugyan ez csak szoknyával.
stewardess:
tudom, hogy ''kinek mi'' alapon fogtok válaszolni, de aki ezt olvassa, annak a véleményére kiváncsi vagyok: ).
ha van egyéb ötletetek, azokat is mondjátok, hogy titeket mik inditanak be.(ruhára célzok)

Nekem a cowgirlről nem egy seriff jut az eszembe, de te tudod :D
Még jó szerepjátékok:
- Adóellenőr - jól meg tud szopatni
- Vezérigazgató - mindig baszogatna
igen talán a cowgril tényleg seriff lett: D.
de a másik ruhát nem akarta megnyitni.

Hát ha konkrétan e kettő közöl akar választani én inkább a stewardess rucit ajánlom de ez túl szubjektív kérdés, gondold át az ízlését, sztem erre te tudsz a legjobban válaszolni. Ha nem akarod meglepni akkor tőle is megkérdezhetnéd de a szerepjáték általában minden faszit (beleértve jómagamat is) beindít.
Ajánlom esetleg a rendőrnős jelmezt a bilincs egy új dimenziót hozott nekem a sexbe ;)

stewardess!
De jöhet még, takarító néni :), tanárnéni, ápolónő, doktorős, rendőrnő...

ez a takaritonö állati jo: D.
köszönöm a válaszokat: )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!