Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetetek megtegyem amit kér?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetetek megtegyem amit kér?

Figyelt kérdés
Osztálytársam egyszer lejött nálunk,és mondtam hogy sajna mennyire nincs pénzem,pedig lenne mire költeni. Ő pedig aztmondta hogy ad nekem 8000forintot ha leszopom. Szerintetek megtegyem ilyen összegért? 14/F
2011. júl. 21. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kérjél tölle kerek 10 000-et!

Am meg lehet hogycsak szivat!Ha megteszed lehet kise fizeti meg mindenkinek elmeséli a sztorit!

2011. júl. 21. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ebben mi az undorítóbb:

. hogy 14 évesen szopnál

. hogy 14 évesen pénzért szopnál

. hogy 14 évesen pénzért szopnál egy pasit, pasi létedre!

Megfelelő választ adtam?

2011. júl. 21. 10:40
 3/13 Ibasz18 ***** válasza:
100%
A büszkeségedet ne dobd el a pénzért, legyen tartásod. Inkább menj diákmunkára kisegitő munka. De pénzért ne nyújts szexuális szolgáltatásokat az rád nézve nagyon megalázó.
2011. júl. 21. 10:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az,de a szüleim nem tudnak annyi pénzt adni,amire mindimum szükségem lenne.
2011. júl. 21. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
10:40 egyetértek.
2011. júl. 21. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te szegény, nem tudsz menő cipőt vásárolni? Örülj hogy vannak szüleid akik eltartanak...szánalmas.

Tudod én egyetemista lány vagyok orvosi egyetemen, ami nem olcsó. Az összes csoporttársam menő kocsikkal fuvarozgat, és szinte minden nap buliba jár. Általában nem tudom megvenni a könyveket. De nem kuncsorgok szüleimnél mert rajtam kívül még két gyereket kell eltartaniuk. Nem siránkozok, hanem megpróbálom megoldani a dolgokat. Ha ciki ha nem gyaloglom, és könyvtárban tanulok, és próbálom osztani azt a kevés pénzt amim van. És alig várom, hogy végezzek, és jó állásom legyen.

Én is megtehetném, hogy hirdetést adok fel, csinos vagyok lennének ügyfeleim de nem tudnék a tükörbe nézni utána.

Ha éheznél, vagy a gyereked éhezne talán megértenélek, de így undorító!

2011. júl. 21. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Remélem ez a kérdés nem is komoly... Nem, semmiképpen se tedd meg, és

Ad1, mond meg a barátodnak hogy az édesanyját szivassa

Ad2, ha komolyan elgondolkodtál ezen egy percig is FIÚ létedre (14 évesen), keress fel egy orvost...

2011. júl. 21. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
mire kellene a pénz?
2011. júl. 21. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem 50 000-et ajánlott fel egy bi srác azért hogy Ő szopjon le engem és ezt videóra vegyék!

Elsem gondolkodtam rajta,kapásból nemet mondtam!

2011. júl. 21. 11:33
 10/13 anonim ***** válasza:
8ezer azkevés kérj többet érte 10-15 ezret
2011. júl. 21. 12:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!