Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek megtegyem amit kér?
Kérjél tölle kerek 10 000-et!
Am meg lehet hogycsak szivat!Ha megteszed lehet kise fizeti meg mindenkinek elmeséli a sztorit!
Nem tudom ebben mi az undorítóbb:
. hogy 14 évesen szopnál
. hogy 14 évesen pénzért szopnál
. hogy 14 évesen pénzért szopnál egy pasit, pasi létedre!
Megfelelő választ adtam?
Jaj te szegény, nem tudsz menő cipőt vásárolni? Örülj hogy vannak szüleid akik eltartanak...szánalmas.
Tudod én egyetemista lány vagyok orvosi egyetemen, ami nem olcsó. Az összes csoporttársam menő kocsikkal fuvarozgat, és szinte minden nap buliba jár. Általában nem tudom megvenni a könyveket. De nem kuncsorgok szüleimnél mert rajtam kívül még két gyereket kell eltartaniuk. Nem siránkozok, hanem megpróbálom megoldani a dolgokat. Ha ciki ha nem gyaloglom, és könyvtárban tanulok, és próbálom osztani azt a kevés pénzt amim van. És alig várom, hogy végezzek, és jó állásom legyen.
Én is megtehetném, hogy hirdetést adok fel, csinos vagyok lennének ügyfeleim de nem tudnék a tükörbe nézni utána.
Ha éheznél, vagy a gyereked éhezne talán megértenélek, de így undorító!
Remélem ez a kérdés nem is komoly... Nem, semmiképpen se tedd meg, és
Ad1, mond meg a barátodnak hogy az édesanyját szivassa
Ad2, ha komolyan elgondolkodtál ezen egy percig is FIÚ létedre (14 évesen), keress fel egy orvost...
Nekem 50 000-et ajánlott fel egy bi srác azért hogy Ő szopjon le engem és ezt videóra vegyék!
Elsem gondolkodtam rajta,kapásból nemet mondtam!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!