Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fitymaszűkületem van atól még tudok rendesen szexelni?
mit tépnek fel? te miről besezélsz?! hülye vagy...
nekem volt, 7évesen mütöttek meg, abszolut nem tudtam felhuzni...vagyis igy emlékszem, mütétnél szüleim szoltak orvosoknak hogy ne metéljék, hanem csináljak rendesre...és hopp rendes lett, és nagoyn jól mükszik is...kb utána még vagy 3évig jötek fel ien fehér faggyúakármik, a legnagyobb oylan volt mint egy rizsszem fele...jötek lasan stb. aztán amikor kijöttek már ugy feltudtam huzni hogy az árok is látszodott rnedesen: azóta normális és semi probléma
szolsz szüleidnek, elmentek orvoshoz, beutal, vér és allergiavizsgálat, aztán kaptok időpontot megmütenek, el kell meni vagy 2X orvosnak megmutatni, utána otthon mosod és kész...szeirntem neked nicns nagy bajod szval 1-2éven belül jobb lesz mint egy gyári:D
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!