Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj akarhat többet?
Még sose volt csajom és szűz is vagyok, ráadásul mackós. Nem kertelek társkeresőn ismerkedtem meg egy lánnyal.
Elsőnek nem vett komolyan, de végül felvett msn-re, és én mondtam neki hogy ha bármi lesz is én alapból nem barátkozni vagyok itt.
Szóval azóta beszélgettünk párszor, eddig csak az arcomról látott képet(az elvileg nagyon bejött neki), bár azért valamennyire tisztában van szerintem hogy nem vagyok nádszál vékony. Ahogy ő sem azért, eddig nem is tudtam hova tenni.
Múltkor szóba jött hogy még szűz vagyok stb. Erre valahogy oda vezetett hogy egy ilyen erotikus játékot vagy mit játszottunk hogy írtuk hogy mit csinálunk a másikkal, elég heves volt. Nem tudom hogy ez azt jelentené e, hogy esetleg benne lenne másba is ha lépnék.
Személyesen még nem találkoztunk, kicsit félek. Hogy nem jövök be vagy ő nem jön be nekem, vagy csak valami rosszul sül el. Félek a kapcsolattól is mert még sose volt és nem tudom ha lenne hogy kéne kezelni.
Kicsit hosszú lett, de szeretem részletesen leírni a félreértések elkerülése végett :) 21/F
honnan tudod, hogy rosszul sül el, ha még nem volt?
Schrödinger macskája. (olvass utána)
Nem tudhatsz előre semmit, de azért nem árt óvatosnak lenni. Csak az arcodról látott képet és máris elkezdett "hancúrozni" ? Most komolyan, szerinted veled csinálja csak ezt? Lehet nem érdemes a szíved ezzel összetörni! Egyébként minnél előbb, annál jobb. Mutass neki képet most! Ha tetszel neki akkor merj tovább lépni, de ha lelép akkor megúsztál egy kellemetlenebb találkozást. Gondold el ha ezt élőben csinálja?! :)
Gondolj át alaposan mindent..érdemes vagy sem?!
Egyébként az, hogy valaki "mackós" azzal nincs semmi gond. Tudom nem mindenki gondolja igy, de nem kell lenézni magad. Nem minden esetben a külső a fontos! :)
Ezt komolyan mondom!
(magamból indulok ki, az én véleményem)
Ne aggódj, a csajok nagy részének eleve bejönnek a testesebb pasik mert biztonságérzetet sugall. Hívd el egy igazi randira, ott kicsit jobban összeismerkedhettek, és úgyis kiderül mi lesz.. A randin próbáld magadat adni mert mi fiúk hajlamosak vagyunk túljátszani magunk az első találkozáskor, és ha még nincs gyakorlatot randizásból tényleg ez a legegyszerűbb.
Szerintem a csaj jó eséllyel vevő rád, de ha mégsem jönne össze akkor se bánkódj, teli van singli csajokkal a világ és az összes ránk vár ;)
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!