Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor lent borotválkoztok a popsilyuk környékéről is le szoktátok szedni a szőrt?
Figyelt kérdés
Nekem csak pár száll van ott, szinte észrevehetetlen de mivel pár hete kapcsolatban élek nem akarom, hogy emiatt igénytelennek vagy undinak tűnjek. ha leszedem nem fog megerősödni és több lenni?
17/L
2011. júl. 21. 08:41
1/15 anonim válasza:
Sztem szedd le mert a pasik(nagyrésze) utálja ha szörös az a tájék! F
2/15 anonim válasza:
Tényleg szedd le mert undi. És igen lehet hogy meg fog erősödni kicsit,aztán egyre kevesebb kedved lesz ahhoz hogy leszedd.......
3/15 anonim válasza:
Sztem ne szedd le, fésüld két felé (kis zselével), később befonhatod. Tibibá.
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves Tibibá!
Áh inkább nem, látom ez inkább olyan férfias viselet, ha már így leírtad tuti valami hasonló van neked is. Remélem barátnődnek tetszik.
2011. júl. 21. 10:07
5/15 anonim válasza:
szedd le, ha teljesen csupasz vagy, az gagyi, ha ott szőrszálak lengedeznek..
6/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna,mert egy igazi férfi nem ezeket a dolgokat nézi a nőn ha igazán szereti.Ha a puncid természetes lenne az sem zavarna mert egy nőt nem azért szeretnek hogy ott lent milyen kinézetü.35F
7/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, igen, nekem olyan van, és a veled korú csajok nagyon harapják :-) Tibibá.
8/15 anonim válasza:
Ha igazán szeret a fiú, akkor nem számít neki pár szőrszál a popsidnál.
9/15 anonim válasza:
Ha a puncidat szőrtelenited, akkor miért hagynád meg ott lent? Teljesen hülyén nézne ki.. + ha engem nyal a pasim, akkor nemcsak a csiklómat és a hüvelybemenet környékét nyalogatja, hanem ott is, ami nagyon kellemes érzés, rengeteg idegvégződés található ott. Maximális higiéna és csupaszság mellett leirhatatlan érzés. Viszonzom is ezt a kényeztetést neki, és ő is leszedi azt a néhány szőrszálat ott. "nónéjm" :) 22/L
10/15 anonim válasza:
Tibibá és 35F kapott egy lájkot, habár én borotválom ha kő hanem :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!