Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány centis az a pénisz amivel megy a mélytorok? :O
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 03:53
1/12 anonim válasza:
eddig 22-23centis lehetet a legnagyob amivel próbáltam, nem sok kellet a tövig-hez
L23
3/12 anonim válasza:
21cm volt az amivel még sikerült bekapni tövid
23 már nem
4/12 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy vannak akik vonalzóval mennek szopni...
5/12 anonim válasza:
8:28 ez kurv@ nagy tettszett! :)))
Nagyon zorall válasz XD
20L
(ha nem gond én nem válaszolok erre a kérdésre csak benéztem, magánügy)
6/12 anonim válasza:
Nekem 18 volt a legnagyobb. 19/F
7/12 Ibasz18 válasza:
Vannak itt matek zsenik úgy láttom. Rá néznek valamire egyből kiszámolják minden paraméterét. Jók vagytok.
8/12 A kérdező kommentje:
arra nem gondoltok h megmondta a srác h mekkora neki ? -.-"
2011. júl. 21. 12:00
9/12 anonim válasza:
Amúgy igaza van a kérdezőnek. Általában minden férfi tudja h neki mekkora :))) És nyilván meg is beszélik vagy poénból mérik stb...
10/12 anonim válasza:
Én miért nem fogok ki ilyen nőt, mint az ide beírók, akinek a 20-21 centi megy gond nélkül tövig?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!