Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az anál szex?
Neked is van végbeled, keress egy megfelelően vastag dolgot, és dugd bele.
Voilá: pont ilyen érzés.
Mindenki itt hisztizik, hogy fáj stb meg hogy a férfiak dugjanak fel és látják mennyire szar.
Szerintem ha előkészítés van egyáltalán nem is fáj. Külső belső záróizom van. A külső csak alkalom kérdése hogy ne érezz ilyen égető érzést, de nekem a második próbálkozás után már nem éreztem. A belső záróizmot, meg minden alkalommal ki kell tágítani. De ha síkosítóval csináljátok és lassan az se nagy fájdalom csak enyhén. Sőt ha kicsit lassabban csinálod még a párod szerszáma le is lankad az plusz pihenőidő:P De miután bent van az egész én végig nem érzek semmilyen fájdalmat.
Semleges.
A gondolat izgató, a behatolásnál a szűk záróizom szintén, de odabent már felejtős. A záróizom után a végbél fala vékony, és sok esetben kissé tág is, nem simul rá úgy a péniszre, mint a vagina. Olyan, mint ha egy péniszpumpába dugnád. A vége szoros, de bent meg szinte semmi. Én már nem is erőltetem, bár van, hogy megkívánom, de mindig csalódás a vége :)
Ja és nem cerka vékonyságú a micsodám...
első alkalommal mindenképpen rossz ! De ha többet csináljátok és előtte a fiu simogat ujjazza a puncid meg a popsid is izgatja és használtok sikositót (gumit nem ajálnlok mert az tapad !!) a második harmadik alkalom után már élvezni fogod ! lényeg h engedd el magad és mikor a srác berakja neked vagy ő vagy te simogasd a puncid és ha ugy mész el az 1 mámoritó érzés, hihetetlenül jó tud lenni a lánynak és a fiúnak is. Saját tapasztalatból mondhatom :D
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!