Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés az anál szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az anál szex?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akiknek már volt része ilyenben. Férfiak és nők véleményét is várom.:D
2011. júl. 21. 02:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
szar
2011. júl. 21. 03:53
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Van olyan lány aki élvezi, talán el is tud menni benne. Nem minden lánynak rossz. persze gondolom az elején furcsa lehet, de megszokható. Fiuknak meg..szerintem aki nem undorodik a szexnek ettől a formájától annak rohadtul jó érzés :D Nem beszélve arról, hogy ha betegségek kizárva, akkor koton nélkül lehet a lányba élvezni. Egy fiúnak ez pár másodpercig a mennyország =D
2011. júl. 21. 06:16
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Neked is van végbeled, keress egy megfelelően vastag dolgot, és dugd bele.

Voilá: pont ilyen érzés.

2011. júl. 21. 07:34
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Először féltem tőle és rossz is volt mikor megesett.Gondolom még éretlen voltam hozzá, aztán eltelt pár év és párom mindig nyaggatott, én meg kicsit spicces állapotban bele mentem.Én irányítottam én is tettem be és nagyon tetszett, sokáig csak ugy akartam. Aztán egy nap leszoktam róla most meg már néha mikor megprobáljuk akkor félek tőle és fáj is.
2011. júl. 21. 08:33
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki itt hisztizik, hogy fáj stb meg hogy a férfiak dugjanak fel és látják mennyire szar.

Szerintem ha előkészítés van egyáltalán nem is fáj. Külső belső záróizom van. A külső csak alkalom kérdése hogy ne érezz ilyen égető érzést, de nekem a második próbálkozás után már nem éreztem. A belső záróizmot, meg minden alkalommal ki kell tágítani. De ha síkosítóval csináljátok és lassan az se nagy fájdalom csak enyhén. Sőt ha kicsit lassabban csinálod még a párod szerszáma le is lankad az plusz pihenőidő:P De miután bent van az egész én végig nem érzek semmilyen fájdalmat.

2011. júl. 21. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Semleges.

A gondolat izgató, a behatolásnál a szűk záróizom szintén, de odabent már felejtős. A záróizom után a végbél fala vékony, és sok esetben kissé tág is, nem simul rá úgy a péniszre, mint a vagina. Olyan, mint ha egy péniszpumpába dugnád. A vége szoros, de bent meg szinte semmi. Én már nem is erőltetem, bár van, hogy megkívánom, de mindig csalódás a vége :)

Ja és nem cerka vékonyságú a micsodám...

2011. júl. 21. 09:26
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem jött be,mert előkészítés ide,vagy oda,nekem szűk a seggem és nem is nagyon higénikus.Ráadásul,aki sokat csinálja,annak a záróizmai kitágulnak és idősebb korára nem tudja majd tartani a székletét
2011. júl. 21. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. 14/F
2011. júl. 21. 10:05
 9/15 Timicica92 válasza:
90%

első alkalommal mindenképpen rossz ! De ha többet csináljátok és előtte a fiu simogat ujjazza a puncid meg a popsid is izgatja és használtok sikositót (gumit nem ajálnlok mert az tapad !!) a második harmadik alkalom után már élvezni fogod ! lényeg h engedd el magad és mikor a srác berakja neked vagy ő vagy te simogasd a puncid és ha ugy mész el az 1 mámoritó érzés, hihetetlenül jó tud lenni a lánynak és a fiúnak is. Saját tapasztalatból mondhatom :D

19/L

2011. júl. 21. 10:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem iszonyat jó,mert olyan erősen szorit a popsi,hogy csak na!
2011. júl. 21. 11:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!