Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mitöl lehet? (böv lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitöl lehet? (böv lent)

Figyelt kérdés
Esténként ki szoktam verni,de nincs magömlésem. ÉS ez sem tart sokáig...maximum 5 perc , és utánna olyan érzékeny lesz a makkom hogy kénytelen vagyok abbahagyni... Másnak is volt már ilyen? Ez mitöl lehet? Normális válaszokat légyszives 16/f
2011. júl. 21. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:

hát ha nincs magömlésed, az vagy azért van mert még nem vagy 16 (vagy még pár évvel kevesebb sem)

vagy pedig azért, mert olyan sokszor csinálod, hogy kiürült a tartály és nem volt ideje újratermelődni...

2011. júl. 21. 01:41
 2/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok... De soha nem is volt...:/
2011. júl. 21. 01:47
 3/7 anonim válasza:
Lehet hogy hermafrodita vagy!
2011. júl. 21. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
hát nemtom, szerintem ne kifejezetten a makkodnál csináld hanem lejjebb... hátha akkor nem lesz annyira érzékeny
2011. júl. 21. 02:09
 5/7 anonim ***** válasza:

vagy szüleiddel beszélj erről, vagy van lyna hogy www.a-ha.hu it a webdoki válaszol: irj le neki részletesen midnent ő tudja a megoldást

f17

2011. júl. 21. 04:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet csak későn érő vagy. Bár 16 évesen azért már szokott sperma lenni. Ha szőröd nő mint az őserdő, hónod alatt is, akkor szerintem menj el dokihoz, ha másnem akkor megnyugtad, és elmondja mi van
2011. júl. 21. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi ez a négyezés???

Mire jó, ki találta ki, mi a szar ez?

2011. okt. 30. 07:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!