Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszűnik az erekció. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy kedves aranyos kiscsajjal és amikor csókolóztunk mindíg felállt. Már szinte fájt annyira. kb 1 hét után is ez a szitu állt fent. nah aztán jött az alkalom. iszogattunk.. mentek a dolgok. orálisan is felizgatott. de amikor benne voltam a csajban és 3-4 lökésnél kicsúszott utána már nem állt olyan keményen majd feladtam a reményt. reggel újra megpróbáltuk....simi-simi.. áll a dákó és amikor próbáltam berakni éreztem hogy puhulnak a dolgok és megint füst. pár napra rá megtörtént végre amire vártam....volt 1 gyönyörű éjszakánk eléggé hosszan tartott. Gondoltam csak a stressz vagy a félelem miat volt kudarc de nemrégiben megint előfordult. Mi lehet a baj?....Félek tőle valahol tudat alatt? rossz a lelki állapotom?. Ha valaki tud rá magyarázatot vagy esetleg járt ebbe a cipőbe és talált rá megoldást azt kérem segítsen! Köszönöm! F/232011. júl. 21. 01:27
1/4 anonim válasza:
Hali! Vágom a dolgot, egyszer én is jártam így nagyon akartam a csajt álltam egész előjáték alatt aztán amikor a lényegre tértünk egyszer csak fél6 lett...hát baromira égett az arcomról a bőr és utána vagy fél évig alig működött az eszköz szóval nehéz idők voltak de már rég minden ok. A fő hogy dolgozd fel magadba a dolgot tedd magad túl rajta, változtass egy kicsit a mentalitásodon és ne maszturbálj egy darabig, utána jó lesz:) Csak próbáld meg túltenni magad a dolgon:)20/F
2/4 anonim válasza:
"fél6 lett" LOLOLOLOLOL:D:D:D
Am igen, úgymond a rossz lelki állapot miatt van ez, próbáld feldolgozni a dolgokat, adja magadnak elég időt és akkor helyre fogsz jönni. :)
3/4 anonim válasza:
Nagyon megakartál felelni a barátnődnek azért volt!Nyugtasd le magad előtte és minden oké lesz!:D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat... Nagyon szeretem és az tény és való hogy szerettem volna hogy jobb legyen neki mint nekem. 1szer össszejötek a dolgok bár akkor volt a fejünkbe egy kevés pia. Valszeg feloldotta a streszt. Megpróbálom magam megnyugtatni de remélem hogy ez csak a kapcsolat elején ilyen nehézkes. most 10 napig sajnos nem tudunk találkozni. Ezalatt az idő alatt van valami jó 5let hogy mit csináljak hogy jobb legyen a dolog ha hazajön? Előre is köszönöm
2011. júl. 21. 13:07
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!