Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak első alkalommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak első alkalommal?

Figyelt kérdés

A barátommal régóta járok és beszélgettünk már hogy lefeküdnénk egymással. Mindketten szüzek vagyunk, és mikor hazajön a nyaralásból ezzel szeretném 'meglepni'. De mivel szűz vagyok így nemtudom hogy kezdjek neki.. csók-simi,tapi-vetkőztetés igy tovább? Annyira tehetetlen vagyok..

Ja és első szex alkalmával az orál szex mennyire jön témába? Vagy az inkább később?

2011. júl. 20. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

csak a szokásosat...

Először szárazon dupla análöklözés, aztán használjatok sikosítónak üvegszilánkos-erőspistát...

2011. júl. 20. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
helyezd be a kukit a nuniba, majd húzd ki lassan, eztán újra toló mozdulattal helyezd be neki, s így tovább ...
2011. júl. 20. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, próbálj gyengéd lenni. Simogatás, ott lent is, miegyéb... Az orál is szóba jöhet, bár ha ő is kezdő, hamar elmehet.

Ne izgulj, jó lesz! =) Hidd el, nem várja el tőled a pasi, hogy elsőre szexistennő legyél.

2011. júl. 20. 23:42
 4/7 A kérdező kommentje:

az első két s*ggfejnek üzenem hogy nemvolt poénos.:D

a 3.-nak köszönöm szépen :))

2011. júl. 20. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:

én még azélyt ílyok polyénosat..

lengesd előtte a bankkártyád egészen az ágyig majd dobd az ágyra és amikor lehajol érte te dugd seggbe röhögve és szaladj el az meglepetés lesz ;DD

2011. júl. 21. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:

ha még nemvolt SEMMI, akkor NE feküdjetek le!

vetkőztetés, cirógatás, végigcsókolgatás Mindenhol, és orál.

ezekben szerezz először tapasztalatot. nagyon sokat.

utána szex. nem akarlak kioktatni, nem úgy akartam írni. egyszerűen csak nem értem, hogy ez másnak hogyhogy nem egyértelmű. sose feküdtem volna le a barátommal úgy, hogy előtte nincs 2-3 hónap petting, amíg megismered a másik testét, kialakul az ilyen fajta bizalom is, teljesen el tudod magad engedni, megtanulod mi a jó neki, és magadnak is... szóval: ne durr bele módon.

2011. júl. 21. 00:19
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :))
2011. júl. 21. 16:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!