Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KOkka200 kérdése:
Mit csináljak hogy ki elégítsem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az van hogy...nekem vannak kisebb gondjaim, pl : 20 percig bírom csak a sexet, de volt már rá példa hogy órákig is ki bírtam, az van hogy barátnőm szívósabb :) mármint néha több ideig bírja, mit csináljak hogy igazán ki elégítsem? :) Szeretném evvel boldoggá tenni!2011. júl. 20. 22:37
1/7 anonim válasza:
Próbáljátok ki az orál csodáit is. =)
4/7 anonim válasza:
Próbáld vele megbeszélni,h neki h jobb a sex,mondja el bátran ,éreztesd vele h tényleg érdekel ,hogyan tudnád kielégíteni,hidd el örülni fog neki.
5/7 anonim válasza:
Próbálgassatok új pózokat amit a barátnőd is jobban élvez, vagy nyomjatok egymás után több menetet, vagy marad a nyelv és az ujjtechnikád!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az a válaszokat, beszélni fogok vele :) Nagyon nagy örömet akarok neki okozni.... Nagyon keveset sexelünk mert megmondtuk egymásnak hogy nem ez fogja megszentelni az életünket, most 3hónap után megint együtt voltunk, de ma teljesen leégtem eléggé hamar elmentem... :'( De ő azt mondta mikor kísértem haza nemvolt ciki. Mármint őt nem zavarta...
2011. júl. 24. 19:58
7/7 anonim válasza:
"mert megmondtuk egymásnak" nem inkább ő mondta meg neked? :D egyébként meg 3 havonta szexelni az k*rvakevés... persze hogy nem bírod sokáig... addigra már az agyamra menne a sperma :D
19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!