Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Körülmetélt férfiak! Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülmetélt férfiak! Ez kényelmetlen nektek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak írjanak, akiknek érzékeny a makkjuk: egy szűk nadrág (pl. futó vagy biciklis) kényemetlen lenne nektek, vagy éppen hogy előny, ha szűk, mert nem mocorog és dörzsölődik a makk?

Köszi a segítséget!

2011. júl. 20. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyan nem vagyok körül metélve, de akik körül vannak, elvileg nekik jobb a szex, (nem mennek el hamar) és nem érzékeny, max metélés után míg meg nem szokja. De az olyan mindegy metélés után ha már meg szokja az ember hogy mihez dörzsölődik. De mondjuk a ráspolyt biztos még azok is megéreznék. :D
2011. júl. 20. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

1. nagy idióta vagy, a felmenőim közt 5 generáció óta nem volt zsidó(előtte pedig nem tudok infókat, mélyebb kutatás kéne hozzá). És mégis körülmetélt vagyok, mert inkább ezt választottam 17 évesen, minthogy egy rossz mozdulatnál orálnál úgy felrepedjen a bőr a szűkület miatt, hogy 2 hétig hozzá se lehessen érni.

Kérdező:

én régebben is szerettem a feszes boxert, még mielőtt megtörtént, de azért volt pár nagyon laza boxerem is. Na azokat már 1 éve nem hordtam, mivel nagyon kényelmetlen benne lenni, pláne sport közben. De ezen felül nincs semmi kikötés, nincs semmi baja, hogyha szűk, vagy ha nagyon laza gatya van rajtam, ameddig FESZES alsót húzok.

Ja és azóta sokkal jobban bírom szájban és punciban is. Első a csaj számára kicsit hátrány, mert meg kell szenvednie az eredményért-persze túlzóan kifejezve- viszont punciban annál inkább örülnek neki.

2011. júl. 20. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem kellemetlen, sőt! Mivel szabadon van a makk, ezért sokkal jobban megszokta a fizikai behatásokat, sokkal kevésbé érzékeny. Ennek van egy olyan pozitív oldala, hogy a szexet is nagyon sokáig bírom.

A bunkóságok elkerülése végett: nem vagyok zsidó - bár az sem zavarna -, kisgyerek koromban egészségügyi okok miatt lettem körülmetélve.

2011. júl. 20. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig nem zavart semmiben, 13 évesen metéltek most 29 vagyok. Na jó a műtét utáni 2 hétben mondjuk zavart volna a bármilyen akár csak alsó naci viselése.
2011. aug. 9. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Nekem körülmetélt és igen, kényelmetlen. Kényelmetlen, amikor megnéznek vele, rossz volt gyerekkoromban, amikor zsidóztak érte (ez egy ilyen ország, ez nem is változik)

A makk ki van száradva, hámlik néha, fehéredik, foltosodik, ronda nagyon...

A vágás cikkcakkos lett (pici korban kis heg, nagyobb korban már látható, nagy heg, ez ilyen műfaj) és a varratok helyei is megvannak. Nagyon ocsmány.

Amikor mereven használnám, akkor feszül, fáj.

Orvosokhoz elmentem, jó sokhoz, egyik se nyúl hozzá, mivel nem merik megkockáztatni... hiszen minden műtét vágással kezdődik és heggel végződik

Marad az, hogy nyújtok rá bőrt, ez van

Nagyon gáz ez az egész, hiába, hogy a többség jól érzi így magát, sajnos én meg sokan velem együtt nem így vannak ezzel

2011. aug. 16. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó: nekem is problémás nagyon :(

Csak pisilni tudok vele :(

2011. nov. 2. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, fiúk:(
2011. nov. 11. 22:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!