Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el közösülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el közösülés közben az orgazmust?

Figyelt kérdés

A párommal 2,5 éve élünk szexuális életet, elsők vagyunk egymásnak. A nulláról kezdtük, mindent együtt tanultunk/tanulunk. Eleinte orgazmusom se volt az együttlétekkor (én vagyok a lány), csak ha magamnak csináltam. Most már a párom is képes kielégíteni szájjal és kézzel is, de közösülés közben nem megy, pedig nagyon sokáig bírja.

Van ennek valami trükkje, technikája? Nem a hüvelyi orgazmusról beszélek, hanem csiklóiról. Milyen pozíciót javasoltok, hogy a közösülés közben a pénisze izgassa a csiklómat, és élvezzünk el mindketten?

2011. júl. 20. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Lovagló pózban hozzáfér a csiklódhoz és tudja közben izgatni, de kutyapózban is "alád tud nyúlni", de ebben a esetben te is könnyeben férsz magadhoz és még egy csomó póz van, amikor közösülés közben van alkalom a csiklóhoz férni.

A anatómiailag kicsit nehézkes, hogy amikor a farka a hüvelyedben, egyidejűleg a csiklódat is ingerelje :-P , esetleg a vibrációs péniszgyűrűk segíthetnek még.

2011. júl. 20. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi ezt kutya pózban szoktuk így tudja majd simogatni a csiklódat is :) próbáld ki

Azt meg hogy a pénisze izgasson...hát szerintem a hagyományos.

2011. júl. 20. 22:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... akkor ezek szerint akinek közösülés közben van orgazmusa, annak vagy hüvelyi van, vagy közben kézzel izgatja magát? Jól értem?
2011. júl. 20. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Jól!
2011. júl. 20. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
aha , jól érted :) magától nekem is marha ritkán van. Először hülyén éreztem magam simogatni a pasim előtt, de úgy jobb mikor ő csinálja
2011. júl. 20. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Misszionáriusban, ha megemeled a csípőd (akár egy párna segítségével is), vagy ha a lábaidat a nyakába rakod. Nekem így szokott hatalmas orgazmusom lenni (nem tudom mondjuk, hogy vajon hüvelyi, vagy csiklói).
2011. júl. 20. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki, h szembe vele, beleülsz az ölébe. nekem az volt be a legjobban:):)
2011. júl. 20. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
vagyis vált be:D:D bocsy a hibáért:D
2011. júl. 20. 23:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2011. júl. 20. 23:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!