Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el közösülés közben az orgazmust?
A párommal 2,5 éve élünk szexuális életet, elsők vagyunk egymásnak. A nulláról kezdtük, mindent együtt tanultunk/tanulunk. Eleinte orgazmusom se volt az együttlétekkor (én vagyok a lány), csak ha magamnak csináltam. Most már a párom is képes kielégíteni szájjal és kézzel is, de közösülés közben nem megy, pedig nagyon sokáig bírja.
Van ennek valami trükkje, technikája? Nem a hüvelyi orgazmusról beszélek, hanem csiklóiról. Milyen pozíciót javasoltok, hogy a közösülés közben a pénisze izgassa a csiklómat, és élvezzünk el mindketten?
Lovagló pózban hozzáfér a csiklódhoz és tudja közben izgatni, de kutyapózban is "alád tud nyúlni", de ebben a esetben te is könnyeben férsz magadhoz és még egy csomó póz van, amikor közösülés közben van alkalom a csiklóhoz férni.
A anatómiailag kicsit nehézkes, hogy amikor a farka a hüvelyedben, egyidejűleg a csiklódat is ingerelje :-P , esetleg a vibrációs péniszgyűrűk segíthetnek még.
Mi ezt kutya pózban szoktuk így tudja majd simogatni a csiklódat is :) próbáld ki
Azt meg hogy a pénisze izgasson...hát szerintem a hagyományos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!