Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a szüzesség elvesztése után mennyi idővel volt az első orgazmus?
Figyelt kérdés
nekem még nem volt,pedig már sokszor csináltuk a barátommal.kérlek értelmes válaszokat.17/l2011. júl. 20. 21:40
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy fura,de nekem rögtön...Mármint nem abban a pillanatban,hanem kb. 20 perc-fél óra után.
De ez mindenkinél más.
2/5 anonim válasza:
Nekem kb a 7. alkalommal. De gondolom ez függ az ellazulástól is, meg ilyesmi
3/5 anonim válasza:
5-6. alkalommal kb. De nem ugyanazzal a partnerrel. Az elsővel nem volt vele kb. 4x feküdtem le mert hamar szakítottunk az első alkalom után. A 2. (jelenlegi) partneremmel már a 2. alkalommal volt orgazmusom és tök váratlanul ért. :) Nem szabad ezen görcsölni, nekem pl. eszembe se jutott, hogy "remélem lesz orgazmusom", csak csináltuk, élveztem, aztán jött a nagy bumm is. :)
4/5 anonim válasza:
ez nagyon változó. valakinek még a 2-3alkalom is fáj kicsit.
az meg ügye eléggé illúzió romboló. összességében ember függő. de ált. 7-10. alkalom az, mikor már "zökennő mentesen" megy a gépezet. de sajnos, van olyan nő... akinek abszolút nincs orgazmusa. nőknél ez bonyolultabb ügye. a teljes ellazulás meg elengedhetetlen!
5/5 anonim válasza:
Én már 9 éve elvesztettem és még nem volt. :( Jó a szex csak nem jön össze egyszerűen.Talán majd én is átélem valamikor.Tudjátok milyen szar ez??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!