Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket izgatnak tejjel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket izgatnak tejjel telt keblek? Szívesen szopogatnátok őket?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nekem ez régóta titkos vágyam, hogy ha terhes leszek és gyerekem lesz, a férjem is élvezettel kóstolhassa meg a tejemet. Izgat ennek a gondolata... de nem tudom, hogy vajon titeket is.

Előre is köszi a válaszokat!

23/L

2011. júl. 20. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Mi beszéltünk erről a témáról, lehet, hogy kicsit betegek vagyunk. Viszont mindkettőnket izgat a dolog. :D

22/l 26/f

2011. júl. 20. 23:17
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Akkor már inkább a rántott hüvelygomba...
2011. júl. 21. 00:08
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
GTFO
2011. júl. 24. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

A tejjel telt keblek ? Na ne szórakozz már, az nem nekünk férfiaknak, hanem a kölyködnek való. A válaszom tehát: NEM

28/F

2011. júl. 24. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Nembvok baba úgyhogy nemizgat
2011. júl. 24. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
De furi ez! Én most voltam kismami, és én nagyon erőltettem volna, hogy kóstolja meg a férjem, engem nagyon izgatott volna a dolog. Ő nagyon nem akarta, Aztán pár sikertelen kérleleés után fel is hagytam vele. Mikor kezdett elapadni a tejem, akkor egyszer megkérdeztem, hogy tuti nem kóstolja meg, már lehet nem sokáig lesz. Mire mondta, hogy de szeretné, csak már nem akarta ezt felhozni a régebbi nézetkülönbség miatt. Megkóstolta, neki ízlett. Még a szájába is spricceltem belőle neki. Ő nagyon szerette az ízét is, és nagyon élvezte Ő is, én is.
2011. júl. 24. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

fúúj, nem izgat.:/ ne haragudjatok, de nem.

21/F

2011. aug. 7. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat, csak sajnos nem találok ilyen hölgyet!!
2016. máj. 19. 12:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!