Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmeskedés vagy dugás? Melyik a jobb?
Ezalatt azt értem,hogy ha a szerelmeddel szexelsz,adott,hogy van szerelem,kívánod,simogatás,csók,előjáték,odafigyelés,persze később "bekeményítés":) vagy csak egy dugás olyannal akit nem életed társának képzelsz el?
Melyik a jobb?
szerelmeskedve dugni :D
szerelem nélkül is lehet szeretkezni:)
Mi a redvás f@sznak teszed fel egymilliomodszorra is ezt a kérdést????!!!!!!
Séta a jobb vagy a gyaloglás? A séta alatt gyalogolsz a szerelmeskedés alatt meg dugsz b@zmeg!!!!
Miért csak azzal lehetne gyengéden simogatni egymást akit el is akarsz venni?! Gondolkozzál már gyökér!!!!
Megdugtam egy 39 éves nőt amikor 24 voltam. Isteni csaj volt és nagyon szép. Szerelmeskedtünk mint a friss házasok, pedig akkor láttam először és csak 4x voltam vele egy év alatt!!!!!! Volt szopás nyalás ujjazás simogatás arc puszilgatás meg minden.
Melyik a jobb????....... B@szki!!!! Hülyébb kérdésed nem volt???!!!
Nemhogy értelmes dolgokra használnád azt a kib@szott számítógépedet s€ggarc!!!!
Valami nyugibogyón gondolkodtál már?Hamar tönkremennek így az idegeid.Bár úgy látom már késő.
Sajnálom,hogy neked már egyikben sem lesz részed.
Inkább kapcsold ki a géped,ne nézz ilyen hülye kérdéseket,gyújts egy gyertyát és miután imádkoztál a lelki üdvödért verd ki a pö..öd,aztán szép lassan dugd fel magadnak az egeret.:D
Valami még eszembe jutott,de tudom kár lenne magyarázni,mégis megteszem,franc tudja miért,szeretem az ilyen balfas...zokat kioktatni:)
Tehát ha tudnál olvasni és a keserűség nem vette volna el a maradék eszed,akkor látnád,hogy azt kérdeztem,hogy jobb a szex szerelemmel vagy anélkül.
És ne aggódj amiatt,hogy a munkahelyeden mindenki szemét veled,van aki pancsernek született:)) Pszichologusnak kellene mennem...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!