Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar élvez el a barátom miért van ez?
Figyelt kérdés
első vagyok neki meg én is neki és picit csináljuk és már el is megy. utána lelankad várunk egy órát újra áll és akkor már tovább bírja de mire én el kezdeném évezni meg jó lenne akkor meg már megint ez van .. szerintetek kérdőjel2011. júl. 20. 21:22
1/4 anonim válasza:
Mert még fiatal, tapasztalatlan egyrészt. Másrészt pedig valószínűleg elsőre nagyon kíván, még új neki ez a dolog. 10 év múlva sokkal tovább fogja bírni több okból is, elsőre is. De légy türelmes, sose vesd a szemére, mert ezzel örökre tönkreteheted a szexuális életét. Nyugtasd meg ,beszélgessetek róla, ez teljesen normális. Persze van, amikor valamilyen probléma okozza, de az esetek 99%-ában az lelki eredetű. Fél, hogy rosszul teljesít, nem tud koncentrálni, hamar eldurran. Majd ez lelohasztja a kedvét, és csak egyre rosszabb lesz. Ne hagyd, hogy így legyen. Tanuljatok egymástól, egymással, lehet javítani rajta, és lehet egy lányt másképp is kielégíteni...
2/4 anonim válasza:
egy óra alatt áll fel neki újra? ez egy kicsit sok nem?
3/4 anonim válasza:
Problémája van, amit meg kell beszélnetek. Ha rendszeresen éltek szexuális életet egyre tovább kellene bírnia. És nem 1 óra kell a következőhöz, max. 10 perc (még egy tizenéves kapcsolatban is).
36/F
4/4 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a hejzet nekünk síkosítót kell használnunk mert gyógyszert szedek és teljesen megszűnt a nedvesedésem. Elsőre mindig gyorsan el megy aztán utána minimum fél órát de van hogy többet is kell várni az újratöltésig. A második meg a harmadik ... már tovább szokott tartani de mire én is belejönnék a dologba ő elmegy. Azt mondta szerinte a síkosító zavar be mert úgy érzi ha bekeni mintha pisilnie kellene. Én is kíváncsi lennék hogy ezen lehet- e segíteni? tudja valahogy magát úgymond edzeni hogy jobban bírja?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!