Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, mire gondoltatok abban a pillanatban, amikor először hatoltatok egy nőbe/hatoltak beléd?
Figyelt kérdés
Valami kis gondolat, ami csak éppen ott és akkor átsuhant a fejedben :)2011. júl. 20. 20:57
12/31 anonim válasza:
Azt, hogy: Nem is fáj, s ráadásul egész jó érzés :)
13/31 anonim válasza:
Hát nekem kezdett kitisztulni az altató a testemből amit az italomba dugtak és arra gondoltam: Hol vagyok?
14/31 anonim válasza:
Néztem a plafont és elterveztem hogy festeni kéne már!
15/31 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy azok, akik átélték, leírják, azok, akik nem, azok meg elpoénkodják :D
2011. júl. 20. 23:54
16/31 napietus válasza:
"ezen egyszer túl kell esni" illetve "nem igaz, hogy ennyit nem bírok ki, azon a lyukon egyszer ki fog férni egy gyerek válla" lehet vicces, de én ilyeneket gondoltam, mert eléggé fájt.
17/31 anonim válasza:
Én már rég átéltem mégis kitörölted a kommentem. :(
Amúgy meg honnan a fenéből tudnám mit gondoltam? Nyilván azt, hogy mennyire szeretem a páromat és mennyire jó vele lenni.
18/31 anonim válasza:
Vicces hogy egy olyan perverz állat szólogat be olyan embereknek akik nem akarják az egész nemi életüket kitárni az internetnek aki egy alaksórban él a szüleivel 30 éves korában :D amúgy meg sztem ezt vagy azért kérdezted hogy recskázhass rá vagy mert még nem volt nőd és már kifogytál a fhasz verős gondolataidból...
19/31 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi perverzió, h leírod, ez egy anonim portál :) Leendő szexológus vok, pusztán szakmai szemszögből érdekel.
2011. júl. 22. 12:42
20/31 anonim válasza:
Szerintem meg hazugszológus akarsz lenni mert nagyon jó vagy benne ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!