Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik egy jó alaku csajon szexy a miniszoknya egy magassarkúval?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:45
11/24 anonim válasza:
mégis hány évesen akarsz felvenni te miniszoknyát magassarkúval hogy abból amit írtam nem jött le a lényeg?ezek után tényleg ne vegyél fel,mert nem hiszem h több vagy 12nél.(első voltam-olyan jó bunkó köcsögnek lenni:D)
12/24 A kérdező kommentje:
12 rég elmultam és azért kérdeztem meg mert találkkoztam már több pasival aki nem szereti de am nem az a dolgotok h lefikázzátok a kérdést hanem h válaszoljatooook nekem:)
2011. júl. 20. 21:11
13/24 A kérdező kommentje:
ja és bocs h le bunkóztalak
2011. júl. 20. 21:12
14/24 anonim válasza:
Engem kifejezetten felizgat , foleg ha egy harisnya is van a lanyon , vagy egy combfix . De viszont ha nincsenek jo labaid , vagy esetleg nagyon feherek akkor ne huzd fel , mert en az olyantol hanyni tudnek :)
15/24 A kérdező kommentje:
nekem alapból hosszu lábaim vannak vékonyak és sokat járok strandra szép barna:)
2011. júl. 20. 21:15
16/24 anonim válasza:
Vigyázz mert az első ember rádugrik és a miniszoknya nem túl hosszú
17/24 anonim válasza:
Na viszont nekem az se jon be ha hosszu egy lanynak a laba :) de mondom , huzz harisnyat es akkor nem baj az sem :D
18/24 A kérdező kommentje:
azért nem olyan hosszu :)
2011. júl. 20. 21:43
19/24 anonim válasza:
Igen,szerintem is undorító,ha kilátszik a fehér bőr a szoknya alól.Nem a színnel van baj,csak szoknyával meg magassarkúval ez olyan fagyasztott csirkecomb hatást kelt.
20/24 A kérdező kommentje:
jó barna vagyok:)
2011. júl. 20. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!