Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok vagy Biszexuális?
én csak annyit teszek hozzá, hogy nálam is így kezdődött olyan 15-16 éves koromban, még szerelmes is voltam lányokba, aztán letisztázódtak bennem a dolgok és most ott tartok, hogy másfél éve vagyok együtt a barátommal és fél éve élünk együtt ..
21/F
Az olyanok mint a 21:20 meg társai kérem kerüljék a kérdést és te meg egy fogyatékos vagy, nem azért irtam ki a kérdést hogy te itt szórakozz...
A normális válaszokat köszönöm...
15 éves vok, nekem ez annyira zavaros, mikor verem akkor csak fiúra izgulok, viszont mikor lánnyal vagyok pl. smárolunk, fogdosom akkor feltud állni pedig közben nem gondolok fiúra... Áhhh de jó lenne ha normális lennék ez igy annyira szar... Szánalmas egyszerüen nem tom mi vok ez borzasztó :S ;((( Szerintetek ez még változhat ???
Hasonló helyzet :S De én nem tudom fiúval elképzelni a sexet...
Verd ki egyszer kétszer lány-masztira és helyre jön :P
Ennyi idősen előfordul az ilyesmi tanácstalanság, ne aggódj. 15 évesen nekem is ugyanez volt. Aztán egy kis idő múlva tisztázódtak bennem ezek a dolgok és rájöttem, hogy mégiscsak a fiúk érdekelnek. De lehet hogy te meg majd arra jutsz, hogy hetero vagy, ki tudja:)
Ne aggódj, pár év és összeáll a kép, mit akarsz igazán. Az pedig a te magánügyed, hogy kit szeretsz, szóval az előttem író IQ-fighterekkel ne is foglalkozz.
19/f
Ezek a "meleg, biszexuális" csak címkék. Most nem értem, mért olyan sürgető dolog, h rögtön magadra tudj aggatni egy címkét 15 évesen? Hagyni kéne kialakulni a dolgokat, és csak akkor címkézni magad, amikor már biztos vagy, hogy ennek vagy annak a címkének esetleg pontosan megfelelsz. De az se baj, ha később se találsz olyan címkét, amiről úgy gondolod, pontosan leírja azt, amit te érzel... A szexualitás ugyanis sokkal komplexebb, mint h 3 szó valamelyikével mindenkiét le lehetne írni ("meleg, bi, heteró"). Ez a kategórizálás (is) csak közelítés. Egy mesterséges dolog, amit az emberek azért találtak ki, h ne kelljen mindig mindent körbeírni. De nem biztos, h mindenki szexualitása ilyen egyszerű, sőt, biztos, h nem. Ezen nem kell izgulni, h most nem tudod, melyik illene rád. H most nem tudod a 3 közül 1 szóval megfogalmazni. Mert nem azért szeret az ember vkit, h eleget tegyen egy kategóriának. Mondjuk egy melegnek se azért áll fel egy pasira, mert ő tudja magáról, h meleg, és h így azzal tesz eleget továbbra is a "meleg" címkének, ha feláll neki egy pasira. Hanem csak úgy. Innentől most mért olyan fontos, h hogy hívják azt, amit te érzel?
Sztem ha fiúkra feláll, akkor heteró már tuti nem vagy. Ez már biztató, h legalább ennyi biztos. xDD Most az a kérdés, h szexuális vonzalomnak vesszük-e azt, h lányba tudsz szerelmes lenni.
Én azt mondanám, jobban jársz, ha biszexnek nevezed magad, ha már mindenképpen kategorizálni akarsz. Csak azért, mert ebbe minden "belefér". Ha azt mondanád, meleg vagy, és később meg mégis vágysz majd egy lányra, akkor megint jöhet majd a lelki trauma, h "jaj, most akkor mégse vagyok meleg? Jaj, akkor most mi vagyok, ez olyan összezavaró..." meg a többi. De ha megszokod a tudatot, h biszex vagy, akkor semmitől nem fogsz összezavarodni, bármilyen vonzalmat is érzel majd a jövőben, mert mindig az lesz a válaszod saját magadnak, h végülis belefér a biszex kategóriába, amit érzel. Mert abba minden belefér, az a legkevésbé korlátozó kategória. xD
Amúgy meg maradhat mondjuk a körbeírás is, ha nem tudod eldönteni, h meleg vagy, vagy bi. Vagy ha egyelőre nem akarod magadat címkékkel korlátozni. xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!