Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok! Mit tegyek?
Olyan gondom lenne, hogy a mostani barátnőmmel akivel vagyok, olyan fura dolgok kavarodnak bennem. Például én nagyon szeretem és azt is tudom, hogy ő is engem. Az előző barátait már elégítette ki szájjal, ill. őt is lent. Mikor nekem csinálja, állandóan e jut eszembe. Hogy, már más valakinek is csinálta ugyan ezt. És kicsit ideges vagyis, elmegy a kedvem az egésztől. Hozzáteszem nekem se ő az első, de akkor is olyan hülye érzésem van.
Mitől van ez?
Második, ne mondj neki ilyeneket, mert teljesen új értelmet nyer minden, ha 1 kicsit belegondol :D
Egyébként a kérdésre az első válaszoló megadta a jó választ.
Pontosan erre az éttermi hasonlatra gondoltam! Gondolkodj
rajta te is!
Hülye vagyok! Mit tegyek?
Titkold...
amugy velem is mindig ez van!!!jelentéktelennek érzem magam h velem is ugyanazt csinálja mint az előzőkkel mintha egy újjabb skalp lennék!!!!
ááá....utálom ezt az érzést de változtatni nem tudok rajta!! :(
Tényleg hülye vagy!
A kilincs amit megfogsz iskolában munkahelyen aznap min 20 s€ggel farokkal pinával érintkezett, és volt aki meg is vakarta a s€ggét, aminek a szőreiről a sz@r a kilincsre került.
A zsemle amit anyád megvesz neked reggelire, már kb 3 redvás kezű vén trottyos nyugdíjas kezén keresztül ment akik szintén megvakarhatták a s€ggüket! Nem beszélve arról amikor belemélyesztik a sz@ros körmüket a zsemlébe hogy friss-e aztán otthagyják. Amikor valaki az orrod alá fingik akkor a beléből a sz@rjának a bomló molekulái az ő s€ggéből a te orr és egyéb nyálkahártyádra kerülnek ahol te érzed a büdöset, de akkor már rég az ő s€ggtermékét ízlelgeted. Amikor wc-re mész és nem ülsz rá mint a lányok, akkor az bizony fröcsög és porlasztódik a levegőben. A kis pisifelhő rárakódik a bőrödte a puhádra és az arcodra is. Amikor anyád Pangasius halat ránt ki neked akkor tudd, hogy azt a halat 3 évig tehénsz@rral teli medencében növesztik és a hal azt eszi! Csak az utolsó egy két évben teszik tiszta vízbe, addig pedig az elfogyasztott sz@rból növekszik! Amikor a máv másodosztályon lehúzott ablaknál kis nedvességet érzel az arcodon, akkor nem esik, hanem az előttetek lévő kocsiban valaki lehúzta a klotyót aminek a sínre érkező permetét a légáramlat behozza az ablakon! Amikor este a párnádra hajtod a fejed amit rég nem mostál ki, akkor a benne élősködő atka ürülékének porát lélegzed be.
Mindezekhez képest a barátnőd szájában a hámréteg többezerszer lekopott már, amivel azokhoz a farkakhoz hozzáért, a sperma már ezer éve átment a testén és még csak a keze sem ugyanaz amivel megfogta egy másik srácét, mert azok a sejtek is újratermelődtek! A nyála a csókolózásnál már régen nem az amelyikkel leszopta az egyik korábbi csávóját, úgyhogy nem értelek! Egy csomó valós undorító dolog mellett naponta elmélsz, de ilyen alaptalan f@szságokon meg fennakadsz??!!! Hát nem vagy hülye? Mert szerintem az vagy! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!