Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám megőrjíteni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám megőrjíteni? Tippeket várok.

Figyelt kérdés

Nincs túl sok tapasztalatom a szexben, pár hete van egy srác akivel találkozgatok, de még nem voltunk eddig együtt. Tippeket várok, azzal kapcsolatban, hogy hogy izgassam fel hihetetlenül és, hogy elégítsem ki. Tudom, őt kellene megkérdeznem mit szeret, de én meg szeretném lepni. Fiúk és lányok válaszát is várom.

19/l

2011. júl. 20. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdjetek el csókolózni aztán vetkőztesd striptizelj neki majd sz opd le majd sze xeljetek egy jót ennyi xD
2011. júl. 20. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Várom a további tippeket.
2011. júl. 20. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel: Srác fekszik az ágyon. Te fölémész, megcsókolod, nem hagyod, hogy védekezzen, közben simogatod a haját, majd a felsőtestét, és egyre lejjebb mész a kezeddel, amíg a lényeghez nem érsz. Onnan már tudod, mi a dolgod >.< Persze lassan csináld, mivel csak úgy tudod megőrjíteni >D
2011. júl. 20. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: A nem hagyod, hogy védekezzen-t a csók ellen értem, gumit azért használjatok ><
2011. júl. 20. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre nincsenek tippek. Ha már akciózol, figyelj a reakcióira, mikor rándul össze, veszi másképp a levegőt. Egy pasinak a mellbimbója is nagyon érzékeny tud lenni, szopogatod, finoman rágcsálod, aztán ráfújsz ;) Lényeg, hogy te is élvezd, amit csinálsz, mert a normális pasiknak az is fontos. Esetleg vezesd magadon a kezeit, mutasd meg, hol simogasson. Ha még nem voltatok együtt, a pasinak tuti bejön, hogy ő is megérinthet, és szerintem tetszeni fog neki, hogy kezdeményező vagy, és megmutatod, neked mi a jó. Nyíltabbá tesz a későbbiekre vonatkozóan is.
2011. júl. 21. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt a tippem:

Olvass vissza a korábbi kérdések közt! Én legalább 20 ilyent láttam itt, ha már kitöröltétek az eddigi válaszaimat!

2011. júl. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!