Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek melyik jelent nagyobb örömöt az orális szex vagy a sima szex?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 10:34
1/9 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon jó. :$
Talán a sima szex azért jobb, mert azzal a barátnőmnek is örömet tudok szerezni. :)
2/9 anonim válasza:
Szeretem mindkettőt,de a sima nekem valahogy sokkal jobb,az a tuti:D
3/9 anonim válasza:
Így ez a kettő egymás után :), persze gumi nélkül az igazi :).
4/9 anonim válasza:
Másféle örömet nyújt. Én dugni is szeretek, hokizni is, meg azt is, amikor a barátnőm a szájával... és teljesen merőlegesek egymásra az élvezetek, nem lehet összehasonlítani.
5/9 anonim válasza:
Az egyetlen pasinál az életemben:
1. Orális
2. Anális
3. Vaginális
:(
6/9 anonim válasza:
minden jó. orálisat adni is, kapni is jó, de talán a sima azért jobb egy kicsit, mert nagy élmény egyszerre elmenni.
7/9 anonim válasza:
mindegy, a lényeg, hogy rendszeres legyen :)
9/9 audiogoods válasza:
ANÁLIS! egyértelmű sokkal szűkebb:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!