Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úr Isten! Mit tettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úr Isten! Mit tettem?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka lefeküdtem egy fiúval...Csak úgy megtörtént gondolkozás nélkül,pedig nem vagyok gay,van barátnőm már 2 hónapja...Valahogy megtörtént..nem is védekeztünk:-s...Ez megcsalásnak szamít?...Lelkiismeret furdalásom van...jaaaj:(:(:(
2011. júl. 20. 16:07
1 2 3
 1/30 Smartguy86 ***** válasza:
100%
A búúúza
2011. júl. 20. 16:08
 2/30 anonim ***** válasza:
Theeeeeeeee :-))))))
2011. júl. 20. 16:09
 3/30 anonim ***** válasza:
Milyen felindulásból tetted? Már ne haragudj, de ha megtudná, hogy b.uzul a barátom, fel is út, le is út! :/
 4/30 anonim ***** válasza:

Háát, nem tudom, hogy ez igaz-e!

Hogy állt fel egy fiúra, ha nem vagy homokos?

5/30 anonim ***** válasza:
*megtudnám
 6/30 anonim ***** válasza:
78%
Búza, homár, ratyi, homi, köcsög, bu.zi, meleg...vagy
2011. júl. 20. 16:13
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

16:09, nem biztos, hogy neki állt fel. :)

Amúgy meg, ez vagy valami baromi nagy kamu, mert egy hetero srác nem fekszik le véletlenül egy másik pasival. Annyira nem lehetett részeg, mert emlékszik rá, hogy mi történt.

Ha mégsem kamu, akkor persze, hogy megcsalás. Nem a barátnőddel szexeltél, hanem valaki mással - és most tök mindegy ebből a szempontból, hogy fiú volt-e vagy lány.

De szerintem ne ez legyen a legnagyobb prolémád, hanem a nemi orientációdról gondolkozz el inkább és próbálj meg tisztába jönni azzal, hogy kikhez is vonzódsz végül is.

23/l

2011. júl. 20. 16:13
 8/30 A kérdező kommentje:
Hááát igaz...mondjuk félre értés ne legyen análisan szűz vagyok...háát elsőnek buliztunk jól ismerjük egymást mindkettőnkbe volt pia és nah...
2011. júl. 20. 16:15
 9/30 A kérdező kommentje:
Háááát nem tudom...csak úgy magától....:(:(:(
2011. júl. 20. 16:19
 10/30 anonim ***** válasza:

16:13-nak igaza van.

Ez valószínűleg akkora kamu, mint Oroszország, de tegyünk úgy, mintha komolyan vennénk a kérdést.

1. Igen, megcsalásnak számít, mivel nem a barátnőddel csináltad (az illető neme mellékes).

2. Ha most furdal a lelkiismeret, miért csináltad?

3. Hetero pasi nem rak meg egy másik csávót 'csak úgy' (sőt, semmilyen okból kifolyólag), és azt sem engedi, hogy őt tosszák meg. Először a szexuáis orientációdon gondolkozz el, utána dönts a továbbiakról.

2011. júl. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!