Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek műkörme van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek műkörme van hogy ujjazza meg magát? Nem zavaró? Vagy nem féltek, hogy letörik a köröm?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Akinek műkörme van az egy ribi és mások szokták ujjazni őket!
2011. júl. 20. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nincs rendes köröm a jobb kisujjamon, ezért van az összesen műköröm hogy ne nézzen ki hülyén, oké nem ilyen nagy hegyes. De pl nekem fáj, meg zavar.
2011. júl. 20. 15:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ribanc, akinek van műkörme.. mert lehet egy műköröm igényes, szép , meg nem feltűnő.. :D
2011. júl. 20. 16:01
 4/14 A kérdező kommentje:
(mondjuk nekem nincs, nem is lesz.mert nem adok érte annyi pénzt. akkor inkább magamnak megcsinálom .. hogy levágom szépen meg kilakkozom és kész..olcsóbb is)
2011. júl. 20. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj ,,kedves" első válaszoló,dee nekem van műkörmöm,és nem vagyok ribanc...tapló..
2011. júl. 20. 16:21
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg minek van műkörmöd, ha nem vagy ribi?
2011. júl. 20. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit?! Semmi közöd hozzá..majd pont neked fogok magyarázkodni?! Pfff
2011. júl. 20. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Te a saját lelkiismeretedet nyugtatgatod, nem nekem magyarázkodsz!
2011. júl. 20. 16:29
 9/14 anonim válasza:
100%
nekem van műkörmöm már elég hosszú ideje ( és nem vagyok ribanc ;) ) és engem egyáltalán nem zavar semmiben. mitől törne le? én még semmi keménnyel nem találkoztam ott bent :D
2011. júl. 20. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, én meg műkörmös vagyok, így munkámból adandóan nekem is van műkörmöm. Azt hiszem egy műkörmösnek kell, hogy szép legyen a keze. Ráadásul ez így nekem jó reklám is, mert az utcán is nagyon sokan megnézik a körmöm (igen, hosszú és feltűnő, de ezt szeretem), sok vendégre így tettem szert. Ja, és egyik vendégem sem ribanc, én sem vagyok az. Családanyák is járnak hozzám, akkor ők is ribancok?

A kérdésre válaszolva: engem nem zavar, ugyanis nem ujjazom magam. A férjemmel 3 éve házasodtunk össze, 5 éve vagyunk együtt. Tehát nem kell ujjaznom magam. Elég idegesítő, lenéző sztereotípia ez, hogy akinek műkörme van, az automatikusan egy nagy ribanc.

27/N

2011. júl. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!