Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

tudom, hogy ez a téma még nem nekem való, meghogy még túl fiatal vagyok, de 14 évesen 8-9 cm a péniszem.

Nagyon alacsony vagyok:153 cm, meg még szerintem nem kamaszodom ( nem mutálok, meg ilyesmi ). Lehet hogy emiatt van. Szerintetek el fogja érni az átlagos mértet? :)

2011. júl. 20. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, sztem ez nem egészen kortól függ. Nekem van egy osztálytársam, 15 éves és 18 cm-s farka van :D és jó vastag. hogy honnan tom? onnan, h adidasban mindig feláll neki, ő meg tök nyugottan mutogatja :)) Na szal, ha kicsi az kicsi, de ismerek egy fiút 23 éves és 8-9 cm a farka... még görbe is :)) de hát reménykedj, hátha majd nő, lhet ilyen későn érő tipus vagy.. még pár cm-t csak nő
2011. júl. 20. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hol lax?
2011. júl. 20. 22:08
 13/16 Corre válasza:
Találj egy dagadt nőt magadnak azt rákenheted.... Amúgy meg a nők 6 cm alatt nem élvezik tehát nincs annyira para de azért gáááááááááááááz
2011. júl. 21. 02:42
 14/16 anonim válasza:
én 14vagyok 168cm..15centi a farkam..de szerintem még ez is kicsi..:D aztmondják,ha tudod használni nem para..
2011. júl. 21. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát 8-9 centis fütyivel, még ha igazi őstehetsége lenne a különböző szexpózokhoz, akkor se tudná nagyon a rendeltetési céljára használni. Szóval bízz benne, hogy még nőni fog, különben elfelejtheted a puncikat, és marad a két kezed élvezetforrásnak.
2011. júl. 22. 00:30
 16/16 A kérdező kommentje:
9 év eltelte után bejelentkeztem újra a felhasználómba. Azóta megnőtt szerencsére.
2020. szept. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!