Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha minden klappol, van szerele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden klappol, van szerelem, de nincs vágy. Feladjuk egyiket a másikért?

Figyelt kérdés
Én már mind a két típust megtapasztaltam... Hol vágy volt, de nem volt szeretet hol fordítva. Mindig azt kerestem, ahol mind kettő van. Most van rengeteg szeretet de nincs vágy... Úgy érzem, hogy fel kell adnom a vágy és a hév iránti igényemet, egy boldog kapcsolatért. Ki hogy van ezzel??
2011. júl. 20. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy lehet szerelem vágy nélkül:)
2011. júl. 20. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
És is igy vagyok evvel :( vágyok egy pacalos csülökre közbe meg a kovászosuborkát szeretem szar ügy ez :(
2011. júl. 20. 12:37
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:

Szerintem, kérdező te torz felfogással vagy a szerelemről... Az nem szerelem, hogy "végre van valaki" ahogy az sem, hogy "szerelmes vagyok, mert NEKEM olyan jó így"...

Olyan meg végképp nincs, hogy feladok valamit, hogy boldog legyek. Mégis hogy lennél boldog, ha fel kell adnod valamit????

2011. júl. 20. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szerelem önmagában tartalmazza a vágyat is. Ha nincs vágy, akkor ez lehet szeretet, barátság, szimpátia, de szerelem nem.
2011. júl. 20. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Attol füg levágjam a füvet?
2011. júl. 20. 12:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Picit rosszul tettem fel a kérdést.. VAn vágy, persze, hisz együtt jár a szerelemmel, csak nem olyan heves, tüzes, mint mondjuk másnál, amit már megéltem... Így az hiányzik... Viszont itt rengeteg a szeretet. A kettő, meg ahogy eddig tapasztaltam, sajnos nem jár együtt, tehát vmit vamiért..
2011. júl. 20. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Te komolyan hülye vagy? Egy kapcsolathoz hozzátartozik, hogy élvezem a szexet a másikkal (te pedig nem élvezed teljes mértékben, mivel más vágyaid lennének), akkor miért nem beszéled ezt meg a pároddal? Ha pedig abszolút nem működik, akkor hagyd az egészet. Nem kell semmiről lemondani, ennek nem így kell lennie...
2011. júl. 20. 12:50
 8/9 Smartguy86 ***** válasza:

Attól, hogy te ezt tapasztaltad még nem biztos, hogy úgy kell lennie! A szerelem akkor szerelem, ha benne van a lángoló vágy is. Ez a "így szeretlek - úgy szeretlek" dolog mindig is úgy hangzott, hogy ott valami érdek van már a dologban. Esetleg érzelmi kihasználás, vagy testi... Kapcsolatfüggőség.

Az igazi szerelemben nincs se lemondás, se vágytalanság. A szerelemben van szeretet, vágy és boldogság együtt! Főleg ha még csak kezdődő szerelem, akkor ott mindenképp meg kell legyen a láng. Később csillapodik, megszokottá válik, de még az se jelenti, hogy rossz lenne, csak a szeretet állandósul és nem az a hirtelen inger, hanem inkább folyamatos boldogságérzet.

2011. júl. 20. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is együtt van most a szerelem-szeretet, lángolás, vágy, lelki és testi értelemben is összhangban vagyunk. És még most is minden alkalommal, amikor együtt vagyunk, érzem, milyen csodálatos ez, és nem tudom "megszokni" az érzést. :)
2011. júl. 20. 12:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!